mad205rallye Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 mám problém, jak je převodovka spojená s motorem tak je to dole od oleje, myslel sem že netěsní gufero pravé poloosy a teče to dolů ale po výměně to pořád pokračuje, nevím ani jestli to je olej z motoru nebo z převodovky, co sem sledoval hladinu v motoru tak je porád stejná a motor sám o sobě je uplně suchej. a ještě to jak je ta hadice myslim od serva tak ta je taky zamazaná, napadá někoho něco? je to 306 s16 dík Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 převodový olej je jinak cítit--jinak to umyj arvou a opláchni wapkou a jsi doma Citovat
mad205rallye Odesláno 16. červen 2010 Autor Odesláno 16. červen 2010 no to sem právě už udělal ale ono to neteče když je auto studený a stojí takže to de skontrolovat až po jízdě a to už je ten olej zas všude možně, takže fakt nevim. připadá mě to že to teče mezi motorem a převodovkou Citovat
ozzy56 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 dyť píšu,že převoďák je cítit--to by teklo gufero na spojkové hřídeli když to bude motorový olej,je to gufero za setrvákem Citovat
mad205rallye Odesláno 16. červen 2010 Autor Odesláno 16. červen 2010 hm to je teda dobrý, sakra myslel sem si to asi to tak bude Citovat
Ferry Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 taky mi teklo gufero na klice, za setrvakem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.