Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

teď když byli ty hyce tak jsem zjistil,že mi nespíná sahara:(. Jel jsem delší cestu na dvojku a začala blikat STOPka na přístrojovce když teplota dolezla k 90st. Ale ventilátory ani ťuk! Tak jsem myslel,že nejdou ventilátory,ale když jsem vytáhl konektor od čidla na tělese termostatu tak se roztočily na plný pecky. Takže ty jsou v pořádku. A čidlo bude asi taky OK když to ukazuje taplotu správně! Tak se chci zeptat,kde hledat závadu:myslim? dík

jo a ještě i když zapnu klimu tak taky neběží ventilátor a ta po chvíli vypne a začne blikat STOPKA. za rady děkuji

často tahám plato a bez toho chlazení to je o hubu,nerad bych to někde uvařil

Odesláno

no jo ale když já všude čtu že jsou tam dvě čidla ale u sebe at koukám jak koukám,vidím jen jedno. Mám tu ještě jedno auto na ND akorát už nový model a 66Kw a tam je teky jen jedno a navíc já mam 3piny a tam jsou jen 2:nevim. A brácha má 1.9TD a ten ta má dvě čidla jedno ta teploěr a druhý na saharu,ale já tam mam jen jedno,myslim teda, jestli není někde zašitý.

Odesláno

tak jsem to blbě napsal když to přelezlo 90+- nějaký stupně,tak to začalo blikat a šlo to pořát dál až k tý poslední čárce,a když jsem z kopce jel na neutral tak to začalo pomalu klesat k těm cca 90 st. a pak to přestalo blikat. Takže si myslím,že to mělo souvislost s tou teplotou. a myslim si,že kdyby bylo špatný čidlo tak by to i blbě ukazovalo teplotu né? A to ukazuje dobře měřil jsem to teploměrem.

Odesláno

I podľa upresneného popisu to môže spôsobovať čidlo alebo kontakty na bitrone. Je to riadiaca jednotka ventilátorov a je umiestená v ľavom podblatníku.

Nech ťa nemýli že čidlo je viacfunkčné. Jedna funkcia môže byť v poriadku a druhá nie.

Odesláno

tak jsem to dneska celý pěkne rozebral a prd nikde nic co by tu řídící jednotku připomínalo. a hlavně mně štve že nejde ani klima! zapnu jí a ventilátory ani ťuk,tak to vypne.

Odesláno

mam uplne to sami.jen klima mi jede chladi jen za cas zacne blikat stopka,vypnu klimu a prestane blikat.sahary fanguji normal,toci se pri kůme.jen kdyz se to prehreje tak se nespusti.cidlo zkouseno na druhem aute a je v poradku.

Odesláno

to já taky jen vědět kde je:myslim!Bitron jsem taky nenašel tak asi ho nevlastním či co!?:(

Ale když odpojím štekr od čidla na motoru tak se rozeběhnou. Tak nevím.:nevim

Posledně jsem hledal relé stěračů a nenašel,protože mi jaksi v zimě přestal fungovat doběh,potom co se mi napěchoval sníh pod stěrač a nešel až do konce!

Odesláno

nemuze to mit pricinu malo naplnene klimatizace?jak se projevuje?vim kdyz je ji hodne malo ani se nespusti kompresor.kdyz cidlo na motoru nahreju tak se sahara spusti.a jeste kdyz mate zaplou klimu bezi vam vetrat furt nebo podle zateze v ciklech?

Odesláno

No to klidně může,ale jde o to že do nedavna to makalo naprosto v pohodě a najednou nejde klima a větráky vůbec dneska jsem ho s plaťákem ohřál až do červenýho a ani ťuka:grr! Musel jsem zastavit a odpojit konektor od čidla na motoru abych to neuvařil a rozeběhli se na plno. A kdzž to ještě fungovalo tak si myslím že ventilátory se zpínali současně s klimakompresorem,ale hádat se nebudu,neměl jsem potřebu tohle sledovat!

Odesláno

no to mam v plánu zítra. A já měl takovou radost když jsem si přitáhl anglána na ND a ono ho...!:grr Je to už novej model a půlka vecí je jiná samo i to čidlo bych :blicismajlik.Blbouni francouzský! jj zítra to vyskouším

Odesláno

tak jsem měl venku to čidlo a hle když jsem pod ním zatopil tak cca kolem 90-100st. se rozebehli ventilátory:super a když jsem to dal zpět a jezdil povsi jako blázen na jedničku tak nic:(. Babo raď

Ale klima je vyřešená,málo plynu!

Odesláno

takže si měl málo naplněnou klimu a tim to pípalo??to bude nejspíš i muj problém...tak to je zajímavé že venku spíná a v motoru nic...to je jako by bylo prošvihlé nějak....a koukl jsi jestli ti budík ukazuje??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...