ron Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 ahojte, po trochu nesetrnom prechode po elektrickovych kolajach mi zacala blikat kontrolka airbagu. Kamarat mi poradil, ze to udajne moze byt nejake uvolnene cidlo pod sedackou sofera. mohol by mi niekto poradit, ako to skontrolovat?pripadne nejake ine typy na povod tejto poruchy? ked sa mi to stalo prvy krat, v servise mi vymenili software v riadiacej jednotke(teda aspon podla vyjadrenia servis technika ) a prestalo to blikat.Kedze sa to teraz zacalo prejavovat znova, tipujem ze to nebude zapricinene sw:-))))) Citovat
mk405 Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 s čidlama airbagu bych si nehrál, vystřelí jen jednou, a pak to bude drahý, spěchal bych do servisu. mk:papa [Editován dne 25/10/04 mk405] Citovat
Toast Odesláno 25. říjen 2004 Odesláno 25. říjen 2004 S kontakty pro airbag pod sedackou mam problem casto. Staci rozpojit a prostriknout kontaktolem. Vydrzi to tak 1/2 roku. Hlavne pred rozpojovanim vypnout zapalovani. Pod sedackou jsou pouze konektory k bocnim airbagum a pyropatronam, cidlo je v ridici jednotce. Citovat
ron Odesláno 26. říjen 2004 Autor Odesláno 26. říjen 2004 Este jednu dodatocnu otazku, ak to blikanie nie je sposobene konektorom na airbag pod sedackou, je este niekde umiestneny nejaky konektor na predne airbagy, ktory by to blikanie mohol sposobovat, a ktory by som este mohol manualne skontrolovat pred navstevou servisu?dakujem Citovat
rafter Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Tiez mam podobny problem na podobnom aute. Rozobral som volant, pohybal kablami a kontaktmi, chvilu to neblikalo, ale potom to zacalo znovu. Kontakty pod sedadlom vyzeraju byt v pohode. Do peugeotu sa mi to velmi nechce davat, mam svoje skusenosti s tymi hajzlikmi. Asi vyberem ziarovku z kontrolky... Dufam len, ze sa nemoze nic stat. [Editován dne 6/12/04 rafter] Citovat
Hnipak Odesláno 6. prosinec 2004 Odesláno 6. prosinec 2004 Napsán autorem rafter ... Dufam len, ze sa nemoze nic stat. [Editován dne 6/12/04 rafter] Myslis kdybys nahodou (chran Buh!) boural? Ja bych zase moc rad aby me airbagy v takovym pripade vystrelili... takovyhle veci se snazim mit v poradku Citovat
TITANa Odesláno 14. únor 2005 Odesláno 14. únor 2005 Napsán autorem ron ahojte, po trochu nesetrnom prechode po elektrickovych kolajach mi zacala blikat kontrolka airbagu. Kamarat mi poradil, ze to udajne moze byt nejake uvolnene cidlo pod sedackou sofera. mohol by mi niekto poradit, ako to skontrolovat?pripadne nejake ine typy na povod tejto poruchy? ked sa mi to stalo prvy krat, v servise mi vymenili software v riadiacej jednotke(teda aspon podla vyjadrenia servis technika ) a prestalo to blikat.Kedze sa to teraz zacalo prejavovat znova, tipujem ze to nebude zapricinene sw:-))))) takze poporiadku 1. sw v riadiacej jednotke airbagu sa neda vymenit!!! 2. pricina casta su konektory pod sedackami 3. dalej konektror pod volantom k bocnemu airbagu 4. konektor v kormane bud samotny na module alebo zo prenasacieho slimaka na kabelaz aute. 5. samotne prerusenie kablu v slimaku kormana. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.