Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kupil som auto s foliami na zadnych sklach - su pod nimi ciselka a majitel mi k tomu dal karticku - cize by mali byt legalne. na karticke je peciatka firmy co to robila a na druhej strane je nazov auta a stara SPZ a nazov folie - tieto udaju su uz trocha dost necitatelne. Co stym? Musim si dat spravit novu karticku ci tie folie musia ist prec?

Odesláno

no osobne by som sa na nasich zelenych nespoliehal... 2x som kupoval auto a 2x som hned po prepise kontaktoval firmu, ktora folie robila a vystavili karticku novu. V jednom pripade na novu SPZ v druhom pripade na VIN...

Odesláno

Nevím jak u vás na SK ale tady v CZ fólie na zadních oknech nikomu nevadí, a když o tom tak přemýšlím a koukám kolem sebe po autech tak kolikrát si říkám že ani na předních....

Odesláno

já mam takovýhle folie, policajti mě stavěj celkem pravidelně, vždycky chtěj vidět kartičku od folii, tak jim ji ukážu, oni do toho pokoukaj, asi se v tom nemůžou vyznat a pak mi ji vrátěj poděkujou a jedu dál

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...