automale Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 kupil som auto s foliami na zadnych sklach - su pod nimi ciselka a majitel mi k tomu dal karticku - cize by mali byt legalne. na karticke je peciatka firmy co to robila a na druhej strane je nazov auta a stara SPZ a nazov folie - tieto udaju su uz trocha dost necitatelne. Co stym? Musim si dat spravit novu karticku ci tie folie musia ist prec? Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 kartička je k ničemu , zaklad je atest samolepka na foliich Citovat
Qcko Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Karticka staci tak ako je, hlavne su tie \"ciselka\", ktore tam mas pod foliami Citovat
automale Odesláno 14. červen 2010 Autor Odesláno 14. červen 2010 dík a ja som si stale myslel ze ktomu treba aj karticku pre zelenych aby mali co pozerat Citovat
Qcko Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Aj tak nevedia citat ... karticku samozrejme voz v aute, ale oni pozeraju tie cisla na sklach Citovat
khoobo Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 no osobne by som sa na nasich zelenych nespoliehal... 2x som kupoval auto a 2x som hned po prepise kontaktoval firmu, ktora folie robila a vystavili karticku novu. V jednom pripade na novu SPZ v druhom pripade na VIN... Citovat
Czedisonek Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 Nevím jak u vás na SK ale tady v CZ fólie na zadních oknech nikomu nevadí, a když o tom tak přemýšlím a koukám kolem sebe po autech tak kolikrát si říkám že ani na předních.... Citovat
georgegg Odesláno 15. červen 2010 Odesláno 15. červen 2010 já mam takovýhle folie, policajti mě stavěj celkem pravidelně, vždycky chtěj vidět kartičku od folii, tak jim ji ukážu, oni do toho pokoukaj, asi se v tom nemůžou vyznat a pak mi ji vrátěj poděkujou a jedu dál Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.