Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Strielanie z výfukov

Recommended Posts

Odesláno

Mám ladene vyfuky, komplet od zvodov vymenene.. chcem sa opytat ci je normlane ked idem napr dole kopcom a nahle uberiem plyn alebo nahle zacnem brzdit pri vysscih otackach a zacne bublat alebo streli obcas z vyfuku ci je to ok?

diky za info :)

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

U 309 s lpg mi to taky dělalo, v servisu řekli, že je to bohatostí směsi a že když jí zmeší tak, aby to nedělalo, tak že to blbě pojede.

[upravil dne 13/6/10 Benžík]

ale je to OK? nemoze to nic pokazit alebo nieco? lebo zvuk je nadherny a dole kopcom jak to striela achh hehe :) ale ze ci je to ok?

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

je to normalne robi to aj mne....

pekny peugeotik .. obsah a kolko to ma koni? Vyfukove potrubie tam mas ake?

[upravil dne 13/6/10 NiKi406]

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

tak teraz neviem ci vies co znamena GTI6 :myslim

inak zvody su seriove ale nerezove od Peugeot motosport a od zvodou po koniec je tiez nerez na mieru od AMA.....

2,0 124kW? :) dobra vahaa ...

Odesláno

Je to normální. Mám komplet Supersprint od svodů až na konec a taky to střílí furt. Při ubrání plynu ve vyšších otáčkách je to zcela běžné a často i při podřazení, pokud je výfuk pěkně rozpálenej. :) Poškodit to nic nemůže, je to jen neškodná exploze nespáleného benzínu v potrubí. V té trubce to má kam expandovat, takže to nemá sílu ničemu ublížit. Můžeš být v klidu. :)

tbarth: ne, to je jen vedlejší efekt. Laděné výfukové potrubí se montuje ze zcela jiných důvodů. :)

[upravil dne 13/6/10 Fakir]

Odesláno

niki to je normalna vec nespaleny benzin vadšinou to robi pri podradeni alebo ako pišu chalani počas jazdy dole kopcom a pustiš nohu s plynu športovy vyfuk = bežna vec

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...