Michael coupé Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 jake mas radio? s telefonem a hudba od JBL Citovat
Michael coupé Odesláno 18. srpen 2010 Odesláno 18. srpen 2010 kazdopadne je to divne,ja mam obyc muziku ne JBL ,tak,že nejsi ,tak daleko,tak se to dalo vyzkouset Citovat
hakavcak Odesláno 18. srpen 2010 Autor Odesláno 18. srpen 2010 Původně zaslal: Michael coupé jake mas radio? s telefonem a hudba od JBL ANO, ALE URČITĚ TO NEBUDE JEDNOTKOU JELIKOŽ MĚ TO NEFUNGUJE ANI PŘI TÉ STARÉ ORIGINÁL ROZBITÉ. V SERVISU HLEDALI CHYBU A ROZEBRALI TO TAK SPÍŠ MYSLÍM ŽE NĚKDE JE NĚCO ODPOJENO Citovat
votrelec.x Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Vidis uz vtedy som Ti vravel ze je to ta jednotka. Mne to este stale nefunguje, nemal som to kedy velmi riesit A teraz ked Ti nejdu tie repro, tak nezasahuj do kablov!!! v servise Ti s tym neurobili nic neboj! Je to zasa vec pocitaca, niekde sa to deaktivovalo, servisacky soft \"Peugeot planet\" Tak v tom to nevedia aktivovat, aspon u mna to tak bolo, alebo to bol \"velmi sikovny mechanik\" Ale bez problemov mi to aktivoval jeden chalan, ktory mal soft, nie original pre peugeot, ale pre viacero druhov aut... Jednoducho boli deaktivovane! a to bude tiez Tvoj pripad!!!!!!! Citovat
hakavcak Odesláno 25. srpen 2010 Autor Odesláno 25. srpen 2010 Původně zaslal: votrelec.x Vidis uz vtedy som Ti vravel ze je to ta jednotka. Mne to este stale nefunguje, nemal som to kedy velmi riesit A teraz ked Ti nejdu tie repro, tak nezasahuj do kablov!!! v servise Ti s tym neurobili nic neboj! Je to zasa vec pocitaca, niekde sa to deaktivovalo, servisacky soft \"Peugeot planet\" Tak v tom to nevedia aktivovat, aspon u mna to tak bolo, alebo to bol \"velmi sikovny mechanik\" Ale bez problemov mi to aktivoval jeden chalan, ktory mal soft, nie original pre peugeot, ale pre viacero druhov aut... Jednoducho boli deaktivovane! a to bude tiez Tvoj pripad!!!!!!! Jasný už to mám jen ještě nejde RDS Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.