zabit Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Vcera jsem se byl projet tak jsem to trochu protah a v rychlosti kolem 190 mi zacala blikat kontrolka STOP, dal jsem nohu z plynu a kdyz rychlost klesla na 160+ - tak prestala. V manualu jsem se docetl ze se rozvici spolu s kontrolkou mazani oleje, ale me pouze blikala a samotna. Jeste podotykam ze cesta po ktere jsem jel neni uplne rovna, ale da se po ni jet krasne a auto jen tak drobatko nadstakuje, a ze jezdim s olejem lehce pod polovinou mezi ryskama. Nevite co by to mohlo byt ? Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Vim. Problem je v mnozstvi nebo tlaku chladici kapaliny. Citovat
zabit Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 uffff takze dolejt vodu a zkusit znova, kdyz to bude delat je problem v tlaku ? Citovat
zabit Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 koukal jsem na vodu a mam ji dost, takze tlak ... jak by mohlo dojit ke snizeni tlaku ? pokud je to nekde ucpany jde to nak poznat ? Citovat
kovi306 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 tlak ti může unikat pokud máš třeba prasklou hlavu... Citovat
NOWA307 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Skús doliať olej na hornú rysku. Mne na 306 (r.1997) sa rozblikala STOP po väčšom zhupnutí na ceste, ale po doliatí oleja sa to už neopakovalo. Predtým som mal presne na spodnej ryske, lebo som ho dlhšie neskontroloval. Odvtedy som držal olej tesne pri \"max\" a bolo vždy OK. Citovat
zabit Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 no oleje tam mam min no, uvidim zkusim ten olej, budu ho ted menit tak pak zkusim Citovat
MilanF1 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Tak to se přimlouvám k tomu oleji. Na P309 to bylo těsně před výměnou (při výměně dáváme vždycky lehce pod max) a ukazovalo to lehce nad min (za těch 15tkm to něco spapalo) a když jsem sjížděl z dálnice (zatáčka o 270°) rychlostí asi 50 km/h, tak se mi rozsvítila kontrolka STOP, po srovnání zhasla. Citovat
oni Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 to je jasny to je olej, mas tam malo oleje, se svym stylem jizdy si riznul zatacku nebo neco a saci kos nasal vzduch a policajt to zaznamenal, kdyz jsem mival malo oleje, taky se i to stalo... dolejt olej a mozna by to chtelo i do ty prevodovky. Citovat
oni Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 a mas dostatek oleje, me to zaclo ukazovat,kdyz jsem mel pod minimem, zkuste jeste vysroubovat policajta a procistit ho,treba v nem jsou nejaky usazeniny. Citovat
dolly1010 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: dreamtalks Vim. Problem je v mnozstvi nebo tlaku chladici kapaliny. Ona má 306ka kontrolu tlaku a množství chladící kapaliny? Jinak, já bych to viděl taky na ten olej. Já když ho mněl trošičku míň, tak když jsem \"říznul\" levou zatáčku tak mi to probliklo. Dolilo se a pohoda Citovat
oni Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 jasny, my 1.4kari ho mame hned za svodama, jeden kabel do nej vede, to je na tlak oleje (policajt), kdyz tlak spadne pod 2 bary,tak se rozsviti myslim,ale tlak chladici kapaliny myslim nemame. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.