Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vcera jsem se byl projet tak jsem to trochu protah a v rychlosti kolem 190 mi zacala blikat kontrolka STOP, dal jsem nohu z plynu a kdyz rychlost klesla na 160+ - tak prestala. V manualu jsem se docetl ze se rozvici spolu s kontrolkou mazani oleje, ale me pouze blikala a samotna. Jeste podotykam ze cesta po ktere jsem jel neni uplne rovna, ale da se po ni jet krasne a auto jen tak drobatko nadstakuje, a ze jezdim s olejem lehce pod polovinou mezi ryskama.

Nevite co by to mohlo byt ?

Odesláno

Skús doliať olej na hornú rysku. Mne na 306 (r.1997) sa rozblikala STOP po väčšom zhupnutí na ceste, ale po doliatí oleja sa to už neopakovalo. Predtým som mal presne na spodnej ryske, lebo som ho dlhšie neskontroloval. Odvtedy som držal olej tesne pri \"max\" a bolo vždy OK.

Odesláno

Tak to se přimlouvám k tomu oleji. Na P309 to bylo těsně před výměnou (při výměně dáváme vždycky lehce pod max) a ukazovalo to lehce nad min (za těch 15tkm to něco spapalo) a když jsem sjížděl z dálnice (zatáčka o 270°) rychlostí asi 50 km/h, tak se mi rozsvítila kontrolka STOP, po srovnání zhasla.

Odesláno

to je jasny to je olej, mas tam malo oleje, se svym stylem jizdy si riznul zatacku nebo neco a saci kos nasal vzduch a policajt to zaznamenal, kdyz jsem mival malo oleje, taky se i to stalo... dolejt olej a mozna by to chtelo i do ty prevodovky.

Odesláno

a mas dostatek oleje, me to zaclo ukazovat,kdyz jsem mel pod minimem, zkuste jeste vysroubovat policajta a procistit ho,treba v nem jsou nejaky usazeniny.

Odesláno
Původně zaslal: dreamtalks

Vim. Problem je v mnozstvi nebo tlaku chladici kapaliny.

Ona má 306ka kontrolu tlaku a množství chladící kapaliny? :myslim

Jinak, já bych to viděl taky na ten olej. Já když ho mněl trošičku míň, tak když jsem \"říznul\" levou zatáčku tak mi to probliklo. Dolilo se a pohoda :)

Odesláno

jasny, my 1.4kari ho mame hned za svodama, jeden kabel do nej vede, to je na tlak oleje (policajt), kdyz tlak spadne pod 2 bary,tak se rozsviti myslim,ale tlak chladici kapaliny myslim nemame.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...