chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Používám WS Platinum a je to fakt paráda jak jsem zjistil tak to tady na klubu nepoužívám sám.Vysledkek stojí fakt zato,ostatní sračky od horsta fuxe jsou bláboly:bacha Citovat
Qcko Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 WS platinum od Horsta je predsa nepriestrielne a nepresratelne od holubov, tak to musi stat za to ... to sa este vyraba? Co taka vec vobec stoji, resp. fakt to tak lesti? Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Původně zaslal: Qcko WS platinum od Horsta je predsa nepriestrielne a nepresratelne od holubov, tak to musi stat za to ... to sa este vyraba? Co taka vec vobec stoji, resp. fakt to tak lesti? Neprůstřelné bych zrovna neřekl to je hovadina,jj vyrábí a nedám na to dopustit před tím jsem používal taky Turtle Wax,ale tohle je fakt lepší,špína se tolik nelepí na auto a když se podaří tak kolikrát stačí jen ostříkat auto vodou a je zase jak ze škatulky.Ta sada stojí cca 1000,- jsou tam dvě láhve leštěnek, Anti Rain a přípravek na plasty:papa Citovat
Qcko Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 A kde sa to da kupit? Teda myslim okrem telky:bojim Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Na internetu: http://www.wsinternational.cz/vyrobek.php?kod=PLA1001&typ=popis&PHPSESSID=dd18971e283a04aa24c749f576bd6a6b Citovat
dandan Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 Taky používám WS Platinum.Mám dvě sady a dostal jsem je od tchána k narozkam. Je super, leštím s tím i elektrony:super, ale nevím jak používat ty malé lahvičky do interiéru,zda se mi ,že když to naliji (jemně) na hadřík a natřu palubku, tak to nechává čmouhy . A když prší a otevřu dveře ,když nastupuji,tak ty kapky jsou takové mléčné.:rollJaké mate zkušenosti vy s interiérem? Citovat
chuck11 Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 dandan do interieru je jen jedna,ta druhá je na čelkní sklo z venku-Anti Rain,když prší tak ti to hezky ztéká,ty malé dávám bráchovy a na čelní sklo používám stejně leštěnku se stejným výsledkem Citovat
dandan Odesláno 14. červen 2010 Odesláno 14. červen 2010 jj na ty skla to vím,ale jak používáš ten na palubku? Taky na hadřík?a nenecháváš to třeba déle púsobit?a pak rozleštit? Citovat
chuck11 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 na palubku to nepoužívám,na tu používám speciální hadříky:papa Citovat
Midloch Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Chlapi, dívám se že bude dnes dost pršet a auto bude krásně umyté. Nějakou želvu mám, teflon taky, tak si říkám že bych i naleštil. Problém je že ta želva nechce schovat nohy. Bojím se bojím že poškrábu auto! Poraďte...:D:D Jo a želvy mám rád, tak žádné řezání a sekání. Citovat
jakub106GTI Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 www.detailing.cz vše co je potřeba ale jen pro ty kdo to myslí vážně Citovat
BoneDaddy Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: Midloch Problém je že ta želva nechce schovat nohy. Bojím se bojím že poškrábu auto! Poraďte...:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 turtle wax je strasna sracka, sorry chlapi :-) jedine dodo juice, bohuzel supernatural je mimo muj rozpocet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.