Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Používám WS Platinum a je to fakt paráda jak jsem zjistil tak to tady na klubu nepoužívám sám.Vysledkek stojí fakt zato,ostatní sračky od horsta fuxe jsou bláboly:bacha

Odesláno

WS platinum od Horsta je predsa nepriestrielne a nepresratelne od holubov, tak to musi stat za to ... to sa este vyraba? Co taka vec vobec stoji, resp. fakt to tak lesti?

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

WS platinum od Horsta je predsa nepriestrielne a nepresratelne od holubov, tak to musi stat za to ... to sa este vyraba? Co taka vec vobec stoji, resp. fakt to tak lesti?

Neprůstřelné bych zrovna neřekl to je hovadina,jj vyrábí a nedám na to dopustit před tím jsem používal taky Turtle Wax,ale tohle je fakt lepší,špína se tolik nelepí na auto a když se podaří tak kolikrát stačí jen ostříkat auto vodou a je zase jak ze škatulky.Ta sada stojí cca 1000,- jsou tam dvě láhve leštěnek, Anti Rain a přípravek na plasty:papa

Odesláno

Taky používám WS Platinum.Mám dvě sady a dostal jsem je od tchána k narozkam. Je super, leštím s tím i elektrony:super, ale nevím jak používat ty malé lahvičky do interiéru,zda se mi ,že když to naliji (jemně) na hadřík a natřu palubku, tak to nechává čmouhy .:myslim A když prší a otevřu dveře ,když nastupuji,tak ty kapky jsou takové mléčné.:rollJaké mate zkušenosti vy s interiérem?:myslim

Odesláno

dandan do interieru je jen jedna,ta druhá je na čelkní sklo z venku-Anti Rain,když prší tak ti to hezky ztéká,ty malé dávám bráchovy a na čelní sklo používám stejně leštěnku se stejným výsledkem :papa

Odesláno

Chlapi, dívám se že bude dnes dost pršet a auto bude krásně umyté. Nějakou želvu mám, teflon taky, tak si říkám že bych i naleštil. Problém je že ta želva nechce schovat nohy. Bojím se bojím že poškrábu auto! Poraďte...:D:D:D

Jo a želvy mám rád, tak žádné řezání a sekání.

Odesláno

turtle wax je strasna sracka, sorry chlapi :-)

jedine dodo juice, bohuzel supernatural je mimo muj rozpocet :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...