Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zkoušel jsem to i druhým klíčem - rano jsem to zkoušel rozhýbat tak jse to trošku podařilo ale furt než to dostanu doprvní polohy tak má snahu se to zase zaseknout

Odesláno

Cau

Spinacka sa da vybrat po odvrtani sroby od spodu kable su naletovane ale da sa odobrat cely segment aj z kablikmi je to len zacvaknute vyberes len tu cast kde sa dava klucik opatrne rozober a pravdepodobne tam najdes odlomeny kusok z tej otocnej casti ten daj prec nebude chybat

Mne sa to stalo v zime ale isiel mi kluc do 1 polohy takze som startoval srobovakom na startri trosku sa pohras a usetris 245e v peu vela zdaru

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak dneska se mi to stalo taky a dost mě to vylekalo, než se mi podařilo otočit klíčem, tak jsem se docela zapotila. Měla jsem strach, že vůbec neodjedu. Pak jsem doma zámek vystříkala Konkorem a otáčela jak jedním tak druhým klíčem, ono to sice otáčelo normálně jen asi co pátý pokus to jako by se ten klíč o něco zasekl, pak zas šel. Čeká mě výměna spínačky? Nebo co?

[upravil dne 13.7.10 Ivona]

Odesláno

Taky se přidávám.Včera jsem chtěl odjet do práce a klíč jsem nedostal celý do spínačky.Už mám objednanou tu sadu.Nedovedu si představit,že by se to stalo někde na dovolené.:grrSory,ale to auto je klump.Hezkej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...