Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

display

Guest robert selzer

Recommended Posts

Odesláno
tu ma typek nove oranzove. Mava aj farebne ktore su len o cca 70 zlotych drahsie ale su pouzivane. tie oranzove su nove. volal som mu a sa rozhodujem ci pockat na farebny pouzivany alebo vziat novy oranzovy. cital som feedbacky od tych co kupili tie oranzove a vsetky su pozitivne. na farebny som nenasiel feedback.

http://allegro.pl/peugeot-407-citroen-c5-wyswietlacz-nowej-generacji-i1712132163.html

Když jsi s ním mluvil, jak to je s dopravou? A co záruka?

Odesláno

15zlotych za dopravu v ramci polska. na zahranicie som sa nepytal lebo pracujem v polsku takze by som si to dal poslat tu. Pise ze zaruka je 6 mesiacov a dava aj fakturu na zelanie. Je to tam napisane. Takisto tam pise ze sa len prelozi a bude fungovat. len mu treba najprv napisat ci na 1 ci 2 zonovu klimu.

• O 4 týdny později...
Odesláno

zdravím. tiež by som sa rád zaradil do klubu černajúcich diplejov. :grr

chcel by som kúpiť nový a presne neviem zistiť špecifikáciu môjho displeja. nevie mi prosím niekto poradiť?

zatiaľ som zistil, že mám pravdepodobne rádio RD4 s monochromatickým displejom typ C.

Odesláno

ešte raz sa pýtam...zrejme sa tu bavíte o displayoch na stredovom paneli...má niekto problém ako ja s displayom malým medzi rýchlomeroma otáčkomerom?

Odesláno

ako pise Prema. Je to trochu viditelne aj na displayi medzi budikmi ale nie je to az taka katastrofa ako ten stredovy. Tam uz pri 28st vidim hovno a zacina sa to niekde od 24-25st srat.

Odesláno

Ten displej medzi budíkmi som bol teraz vyfotiť, mne robí to že horná a spodná časť čísiel sa akoby strácala a stred čísel je v poriadku. Na foto to až tak nevidno a robí to až keď je interiér moc prehriaty, teraz je vonku cez 32°C.

post-27076-14109619736117_thumb.jpg

Odesláno

To je ono. Té spodní strany jsem si moc nevšiml, ale horní hrana čísel počítadla celkové vzdálenosti nebývá téměř vůbec vidět. Naštěstí to dělá jen když se hodně ohřeje palubní deska...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...