fifi Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 A ešte raz s displejom medzi budíkmi nemá nikto problém? Citovat
pyrone Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 mne na vcerajsom teple tiez zhaluzil ale po vychladeni interieru je vsetko OK... musim mu najst parkovacie miesto co bude aspon cez obed v tieni... Citovat
Marcel00 Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 ono pani netreba hned robit paniku, treba si uvedomit ze sa jedna o DOT MATRIX display a on ma svoje prevadzkove parametre, ktore ked zachadzaju v realnom pouzivani do extremov tak su taketo prejavy. Skuste nechat digitalne hodinky v aute na tom teple a garantujem ze na nich nic neuvidite Proste vyrobca pouzil display ktory je problematicky a nachylny na vysoku prevadzkovu teplotu a neda sa s tym nic robit, pokial sa teda nerozhodnete si ho vymenit. leto a tieto horucavy netrvaju tak dlho,preto si myslim ze je dobre vydrzat pokial je to unosne a po case to bude zas ok... ked horucavy pominu... co som bezne pozeral, tak prevadzkova teplota DOT MATRIX displayov je v rozpati mozno od -10 do +40 vsimli ste si urcite ake su displaye v zime spomalene... v lete v pohode ale zas tmavnu... teda ako komu. takze neriesit a pokial sa da tak par tyzdnov vydrzat a usetrite nejake to kiloeuro... Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Hej lenže sa to zhoršuje stále k nižším teplotám. Citovat
pyrone Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 to AnotherOne: poamlicky ti ten display umiera, ja som mal podobny problem s nim na P307... Citovat
RomKov Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 No tak nevím jestli není lepší sehnat displej za 2000- Kč než se jebat s výdechama a výsledek stejně nejistý.... jednoznačne sa prikláňam k Přemovi, ten display treba vymeniť, nie je čo riešiť. Ja mám dátum výroby 09/2004, a ako náhle je trochu teplejšie vonku, tak display je totálne nečitateľný. Tá várka displayov nebola fakt vydarená. Přema, cena 2000,- Kč je v pohode, len kto by vedel za takúto cenu ho zohnať ? V Peugeote origo cena cca 200€, síce je teraz zľava na ND, ale aj tak to vychádza moc draho... Citovat
pyrone Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 RomKov: ja by som tiez vymenil. a keby sa da tak najradsej RD4 s farebnym... Citovat
Radek V. Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 A ešte raz s displejom medzi budíkmi nemá nikto problém? Mě taky blbnul, stačilo staré budíky z vrakáče, display jsem přehodil do svých budíků a už je vše ok. Citovat
Vlado-77 Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 ako je to s tymi malymi farebnymi displaymi? robia sa od 2004r alebo zacali az neskor? su tiez take farebne ktore cernaju do nejakeho roku. neviem ci kupit oranzovy a riesit rok, alebo kupit farebny. Citovat
Judes Odesláno 13. červenec 2011 Odesláno 13. červenec 2011 A farebným zatiaľ nemám žiaden problém, šľape v pohode. Citovat
pyrone Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 judes: ty si menil seriovy oranzovy za farebny alebo mas uz od zaciatku tento farebny? nevies ake je to cislo v SB? Citovat
Judes Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Ja som už auto kupoval s farebným displejom, ako jazdené a tak možno bol menený ešte predchádzajúcim majiteľom. Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 ... spolu s motorom a celym interierom po zaplave Citovat
Judes Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Záplavy boli vlani, auto už mám dva roky. Citovat
lub.v Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 Tak se taky hlásím do klubu, začíná mi to dost černat, a to je zrovna léto, které létem moc není. Nemáte někdo malý oranžový nebo i barevný na RD4? Díky Citovat
Vlado-77 Odesláno 8. srpen 2011 Odesláno 8. srpen 2011 tu ma typek nove oranzove. Mava aj farebne ktore su len o cca 70 zlotych drahsie ale su pouzivane. tie oranzove su nove. volal som mu a sa rozhodujem ci pockat na farebny pouzivany alebo vziat novy oranzovy. cital som feedbacky od tych co kupili tie oranzove a vsetky su pozitivne. na farebny som nenasiel feedback. http://allegro.pl/peugeot-407-citroen-c5-wyswietlacz-nowej-generacji-i1712132163.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.