Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

display

Guest robert selzer

Recommended Posts

Odesláno

ono pani netreba hned robit paniku, treba si uvedomit ze sa jedna o DOT MATRIX display a

on ma svoje prevadzkove parametre, ktore ked zachadzaju v realnom pouzivani do extremov

tak su taketo prejavy. Skuste nechat digitalne hodinky v aute na tom teple a garantujem ze

na nich nic neuvidite :) Proste vyrobca pouzil display ktory je problematicky a nachylny na vysoku prevadzkovu

teplotu a neda sa s tym nic robit, pokial sa teda nerozhodnete si ho vymenit. leto a tieto horucavy netrvaju

tak dlho,preto si myslim ze je dobre vydrzat pokial je to unosne a po case to bude zas ok... ked horucavy pominu...

co som bezne pozeral, tak prevadzkova teplota DOT MATRIX displayov je v rozpati mozno od -10 do +40

vsimli ste si urcite ake su displaye v zime spomalene... v lete v pohode ale zas tmavnu... teda ako komu.

takze neriesit a pokial sa da tak par tyzdnov vydrzat a usetrite nejake to kiloeuro... :myslim

Odesláno
No tak nevím jestli není lepší sehnat displej za 2000- Kč než se jebat s výdechama a výsledek stejně nejistý....

jednoznačne sa prikláňam k Přemovi, ten display treba vymeniť, nie je čo riešiť. Ja mám dátum výroby 09/2004, a ako náhle je trochu teplejšie vonku, tak display je totálne nečitateľný. Tá várka displayov nebola fakt vydarená.

Přema, cena 2000,- Kč je v pohode, len kto by vedel za takúto cenu ho zohnať ? V Peugeote origo cena cca 200€, síce je teraz zľava na ND, ale aj tak to vychádza moc draho...

Odesláno
A ešte raz s displejom medzi budíkmi nemá nikto problém?

Mě taky blbnul, stačilo staré budíky z vrakáče, display jsem přehodil do svých budíků a už je vše ok.

Odesláno

ako je to s tymi malymi farebnymi displaymi? robia sa od 2004r alebo zacali az neskor? su tiez take farebne ktore cernaju do nejakeho roku. neviem ci kupit oranzovy a riesit rok, alebo kupit farebny.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak se taky hlásím do klubu, začíná mi to dost černat, a to je zrovna léto, které létem moc není. Nemáte někdo malý oranžový nebo i barevný na RD4? Díky :)

Odesláno

tu ma typek nove oranzove. Mava aj farebne ktore su len o cca 70 zlotych drahsie ale su pouzivane. tie oranzove su nove. volal som mu a sa rozhodujem ci pockat na farebny pouzivany alebo vziat novy oranzovy. cital som feedbacky od tych co kupili tie oranzove a vsetky su pozitivne. na farebny som nenasiel feedback.

http://allegro.pl/peugeot-407-citroen-c5-wyswietlacz-nowej-generacji-i1712132163.html

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...