Sion Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Hezky combi .. pekny kola. podobný jsem ještě nevidel a ty xenony bych si taky nechal libit Citovat
Schreek Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 agresssor: Ty to tady nějak znáš Sem si tam posekal trávu a hned se mi to hodilo Citovat
Burisek Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 jj hezká...... gratulace,hned mě to trklo,páč na mělníku jsi byl s tou 206tkou a najedou o dvě kilka výše..... tak výtej mezi čtyřistašestkamy.... :super Citovat
agresssor Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Původně zaslal: Schreek agresssor: Ty to tady nějak znáš Sem si tam posekal trávu a hned se mi to hodilo Ja v odolce studoval a vodarna byla casto centrem nasich navstev:))) Citovat
georgegg Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 tyhle kola sou prostě best:super, a celý auto je hezký, ať se ti s nim dobře jezdí Citovat
Rejty Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 zajima mne vyreseni xenonu..mel bych pro pp205 i svoje svetla na predelani cocek do mych svetel:):rokerklidne SZ Citovat
Schreek Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 agresssor: Tak to se možná známe, já tam strávil mládí Rejty: 206kový světla už sem rozdělaný měl, myslim, že pokud bys měl prostor, můžu Ti to udělat, není to nijak složitý... je jen potřeba objednat něco takovýho http://www.aukro.cz/item1069663002_bixenon_projektor_cockovy_set_generation_3.html Citovat
Schreek Odesláno 15. září 2010 Autor Odesláno 15. září 2010 Takže po dlouhé době oprav a vychytávání drobných much je autíčko v cajku... Vše šlape jak má a dokonce zvládlo i dovolenou Itálie a zpět bez sebemenšího problému a při příjemné spotřebě 6,3 l / 100 km Protože už mám z auta konečně radost, tak proběhl menší upgrade Pro dlouhé chvilky v autě LCD zrcátko 7\" - daj se na tom normálně přehrávat filmy, vstup na flešku a SD karty, 2x AV vstup, zvuk jde přes zabudovaný FM transmiter do rádia, automatické spuštění při zařazení zpátečky A pro pomoc při couvání k parkovacím senzorům přibyla kamerka přímo určená jako náhrada za osvětlení SPZ, svítí místo původní lampičky + IR diody pro noční vidění Citovat
Ericce Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 moc pěkná 406. kámo budíky máš podobný jako já, dal jsi tam také bíle ručky podle mne je to hezčí. ++ ty couvací senzory tedy hlavne to LCD zrcátko je peckove Citovat
Durko Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 hezký kombíčko ja chcem tiež biele budíky Citovat
pp205 Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 mohl ho mit kazdy, a takovou dobu se tu valelo na klubu a nikdo ho nechtel :aut:aut to rejty: predelani se nebranim, nove svetla podminkou ... auta ode mě sou vždy jinak sorry za [upravil dne 15/9/10 od pp205] Citovat
Schreek Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 pp205: Musim uznat, že Tvoje auta jsou skutečně :super:super , škoda že nebylo víc peněz, určitě bych si v Tvé flotile vybral Jinak teda v rámci oprav bylo na autě proveden FAPOFF a následná demontáž nádobky na aditivum, kterou jsem ztratil na Litoměřickém náměstí (prasknul držák), později nucený EGR OFF (odešel ventil a kupovat novej se mi nechtělo) a následně výměna čelního skla (kamínek ) vše provedeno pp205 a můžu fakt jen chválit :potlesk:potlesk [upravil dne 16/9/10 od Schreek] Citovat
Qcko Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Co policajti na to ze ti nesvieti vzadu na znacku jedno svetlo? A inak to spatne zrkadlo vyzera paradne, v inzercii som si ho sice nevsimol, ale co stoji taka sranda? A to si normalne prichytil na seriove zrkadlo? [upravil dne 16/9/10 od Qcko] Citovat
dobrmik Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Qcko:píše tam že to normálně svítí + to má tu kameru..takže policajti by neměli říkat nic.. jinak je to nádherná 406.....hlavně zase polokuže.....ach jo..:roker Citovat
Schreek Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 Qcko: Jak už je tu psáno, to světlo pro spz to má v sobě a normálně svítí, takže by s tím neměl být problém, má to přesný tvar a úchyty jako origo lampička, takže jen nacvaknout a je to Zrcátko má normálně úchyty na původní zrcátko, malinko jsem to ale vylepšil, spíš jen tak pro jistotu aby to líp drželo, vyšlo na 1500,- Kč, cena kamerky byla 700,- Kč oboje vč. pošty přímo z Číny Citovat
Qcko Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Sakris, aka dobra cena, ja som to nasiel komplet za 250€ :D:D:D:D ... nemas na Cinu este kontakt:aut ... ak to nebolo aukro alebo tak... to ze ta kamera aj svieti vzadu, to le luxus:mrk Citovat
Schreek Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 Qcko: Normálně přes Ebay, tam je toho mraky a většinou do 10ti dnů je to tu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.