Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zajima mne vyreseni xenonu..mel bych pro pp205 i svoje svetla na predelani cocek do mych svetel:):rokerklidne SZ

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Takže po dlouhé době oprav a vychytávání drobných much je autíčko v cajku... Vše šlape jak má a dokonce zvládlo i dovolenou Itálie a zpět bez sebemenšího problému a při příjemné spotřebě 6,3 l / 100 km :super

Protože už mám z auta konečně radost, tak proběhl menší upgrade :D

Pro dlouhé chvilky v autě LCD zrcátko 7\" - daj se na tom normálně přehrávat filmy, vstup na flešku a SD karty, 2x AV vstup, zvuk jde přes zabudovaný FM transmiter do rádia, automatické spuštění při zařazení zpátečky

4824-15092010456.jpg

4824-15092010454.jpg

A pro pomoc při couvání k parkovacím senzorům přibyla kamerka přímo určená jako náhrada za osvětlení SPZ, svítí místo původní lampičky + IR diody pro noční vidění

4824-15092010451.jpg

4824-15092010452.jpg

4824-15092010453.jpg

Odesláno

moc pěkná 406. kámo budíky máš podobný jako já, dal jsi tam také bíle ručky :potlesk podle mne je to hezčí. ++ ty couvací senzory tedy hlavne to LCD zrcátko je peckove :super

Odesláno

mohl ho mit kazdy, a takovou dobu se tu valelo na klubu a nikdo ho nechtel :aut:aut:aut

to rejty: predelani se nebranim, nove svetla podminkou ...

auta ode mě sou vždy :super

jinak sorry za :xvul:D

[upravil dne 15/9/10 od pp205]

Odesláno

pp205: Musim uznat, že Tvoje auta jsou skutečně :super:super:super , škoda že nebylo víc peněz, určitě bych si v Tvé flotile vybral :aut

Jinak teda v rámci oprav bylo na autě proveden FAPOFF a následná demontáž nádobky na aditivum, kterou jsem ztratil na Litoměřickém náměstí (prasknul držák), později nucený EGR OFF (odešel ventil a kupovat novej se mi nechtělo) a následně výměna čelního skla (kamínek :grr ) vše provedeno pp205 a můžu fakt jen chválit :potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 16/9/10 od Schreek]

Odesláno

Co policajti na to ze ti nesvieti vzadu na znacku jedno svetlo? A inak to spatne zrkadlo vyzera paradne, v inzercii som si ho sice nevsimol, ale co stoji taka sranda?

A to si normalne prichytil na seriove zrkadlo?

[upravil dne 16/9/10 od Qcko]

Odesláno

Qcko:píše tam že to normálně svítí + to má tu kameru..takže policajti by neměli říkat nic..

jinak je to nádherná 406.....hlavně zase polokuže.....ach jo..:mrk:roker

Odesláno

Qcko: Jak už je tu psáno, to světlo pro spz to má v sobě a normálně svítí, takže by s tím neměl být problém, má to přesný tvar a úchyty jako origo lampička, takže jen nacvaknout a je to :aut

Zrcátko má normálně úchyty na původní zrcátko, malinko jsem to ale vylepšil, spíš jen tak pro jistotu aby to líp drželo, vyšlo na 1500,- Kč, cena kamerky byla 700,- Kč oboje vč. pošty přímo z Číny :D

Odesláno

Sakris, aka dobra cena, ja som to nasiel komplet za 250€ :D:D:D:D:D ... nemas na Cinu este kontakt:aut ... ak to nebolo aukro alebo tak... to ze ta kamera aj svieti vzadu, to le luxus:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...