Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

bohuzel to mam jen strikly poklice, kola by byli lepsi no. mozna na priste. jinak bych rekl,ze tam 306gti6 tam ma okruhovy gumy ne?

Odesláno

jsou to 15tky. Byl to takovej malej test a chtel jsem zmenu na zimu. skoda ze to jsou jen poklice, hliniky origo peugeot podobnyho zvledu by byly samo lepsi,ale zadny jsem nesehnal za dobrou cenu.

post-4401-14109613289041_thumb.jpg

Odesláno

no sakra vidis, ja jsem ted premyslel, s kym sem se o tom bavil ze je ma vid? ale ja bych je bral bez gum,ty by mi byli k nicemu a pak abych ty gumy nekde skladoval,to mi je lito vid. a cena je stale stejna?

Odesláno

Nebyla to zbytecna prace ty poklice strikat ? :) Se to stejne zasira pres zimu vid .. :)

Odesláno

chlapi, kolik myslite ze je realna cena meho auta. kastle najeto 240 tkm, motor menen, ten ma nejeto 154 tkm a rozvody delany na 100tkm. jinak auto je ted po nastriku podbehu a podvozku, koukal jsem jako blazen ale nikde zadna rez,vubec. jinak je to 1.4 kfx. vybava je polokuze,kozenej volant,abs, central s alarmem, 2 pytle, stresni okno. nejaka ta hudba je udelana taky. jinak komplet plasty S16 a plus dalsich mnoho drobnosti,co prispivaj k celku. casty navstevnici klubu vedi o jake auto jde. jeste musim zjistit euro normu, je to rok 97. ted nez poradne zacne zima, budou udelany oleje, filtry,svicky a komplet brzdy. jinak je jasne,ze na aute je videt tech 13 let provozu. za moje uzivani jedna mala nehoda ne mou vinou, fotkama dolozim,ze slo jen o blatnik a naraznik, jinak nic vice.

Odesláno
chlapi, kolik myslite ze je realna cena meho auta. kastle najeto 240 tkm, motor menen, ten ma nejeto 154 tkm a rozvody delany na 100tkm. jinak auto je ted po nastriku podbehu a podvozku, koukal jsem jako blazen ale nikde zadna rez,vubec. jinak je to 1.4 kfx. vybava je polokuze,kozenej volant,abs, central s alarmem, 2 pytle, stresni okno. nejaka ta hudba je udelana taky. jinak komplet plasty S16 a plus dalsich mnoho drobnosti,co prispivaj k celku. casty navstevnici klubu vedi o jake auto jde. jeste musim zjistit euro normu, je to rok 97. ted nez poradne zacne zima, budou udelany oleje, filtry,svicky a komplet brzdy. jinak je jasne,ze na aute je videt tech 13 let provozu. za moje uzivani jedna mala nehoda ne mou vinou, fotkama dolozim,ze slo jen o blatnik a naraznik, jinak nic vice.

Snad se toho nebudes zbavovat ??? :o:myslim

Odesláno

no popravde si s tou myslenkou dlouho pohravam. a vubec vcera jsem byl s kamosem na vejlete, ma 1.8 D 205 a po ujeti 145 km se rucicka ani nehnula,ani o mm a ted jak jsem s tebou resil tu spotrebu a kolem vsichni maj diesely a proste vim,ze jezdej normalne a nikdo z nich nejde pres 6.5 litru. kdyby byl nekdo, kdo by mi nejakym zpusobem zaridil legalni prepis z 1.4 na 1.9 D nebo TD,tak bych byl nadevse spokojen,ale je to v dnesni dobe nemozne....

Odesláno

no asi tak,auto mam pres 5 let a ma na nem zhruba 150 tkm,takze tech 30 tkm rocne. jako libila by se mi 406 hdi,ale na to nejsou prachy. no me tahle kastle nevadi, klidne bych vymenil jenom ten motor.

Odesláno

taky přemejšlim nad tou myšlenkou dát tu 1.4 pryč, a šoupnout tam minimálně 1.8 16v, 2.0 gti nebo dokence 3.0 ale nevim kdo by mi to tam dal, já sám bych si na to asi netrouf......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...