Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Zdar sem tu novej a před dvouma tejdnama sem si dostavěl svoji 306 tak třeba se někomu zalíbí :mad:

Njn, myslím, že hej, zapáči sa ;-)) Mne teda veľmi, iba by som dal het ten zadný nárazník...ozik, máš fotky aj s origo nárazníkom?

Odesláno

to kikitimikiti: hele nestudujes v pardubkach na univerzite? ja mam pocit ze to tvoje auto pred lakem stavalo a vidal jsem ho u skoly?

Odesláno
to kikitimikiti: hele nestudujes v pardubkach na univerzite? ja mam pocit ze to tvoje auto pred lakem stavalo a vidal jsem ho u skoly?

Jj loni jsem tam studoval na dopravce doufaje že se dostanu k autum když to byl obor silniční vozidla ale nechal sem toho jinak bydlim asi 40km od pardubek:) Autičko tam stavalo v 5ti barevnym provedení.:blicismajlik

[upravil dne 10/10/10 od kikitimikiti]

Odesláno
kikitimikiti: předek a interier je krasnej. ale ten zadek je hroznej. proč to tak je? že je předek serie a zadek neco z laminatu?

Mno na začátku sem byl blázen do \"rychle a zběsile tuningu\" mamutí nárazníky atd :roll ale nějako z toho scházelo jen se mi zezadu 306 nelíbyla protože zadní nárazník byl moc vysoko a z pohledu z boku tvořil výškovej skok z prahů do zadu:( ale tenle na fotkách vypadal o moc líp než mi přišel poštou, hold fotky na netu zkreslujou:( jinak na tom ještě popracuju a foto origo sem jdám;) jen co seženu origo 1,8 16V výfuk:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

geke bud udelat z originalu a nebo sehant tyto, je to original z renault 11 turbo, a jejich sakra mala, me jsem vylozene stesti ze jsem na ne narazil. jsou uplne stejny jako origo peugeot,akorat zluty.

Odesláno

oni: to maš černy alu nebo stříkli poklice na černo?

306gti6: maš to pěkne u zeme. na těch černych kolech maš zimaky? ten zadek se mi zda nějak moc zalezlej.

[upravil dne 24.10.2010 od čakom]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...