zabit Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 proc mam takovej pocit ze se tady posledni dobou nejak moc menej kola ? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 25. květen 2010 Odesláno 25. květen 2010 to netusim ja je menim poprve a snad naposled:D Citovat
AKCZ Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Původně zaslal: zabit proc mam takovej pocit ze se tady posledni dobou nejak moc menej kola ? Pro nekoho je to moda a pro nekoho jen logickej krok ve funkcnich upravach Nekdo se necha strhnout davem a nekdo k tomu proste dojde A pak se to sejde vsechno najednou Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Ja nevim teda ... ja bych rad vetsi kola a predevsim ALU ne plechace ale zatim jen tak vyckavam, sleduju kdo s tim ma jaky zkusenosti .... a setrim penizky Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Zkusil jsem udelat takovou tabulku velikosti kol (celkovych) pri pouziti ruznych disku a ruznych sirek/profilu pneumatik. Cca uprostred je ten rozmer ktery ma asi kazdy z nas jako zaklad v TP. Mozna to mam dobre, mozna blbe, piste reakce. Pocital jsem to proto, abych zjistil aspon priblizne, jake jsou nejvhodnejsi alternativy k memu soucasnemu rozmeru bez toho aby bylo kolo celkove nejak moc vetsi (co do celkoveho rozmeru) P.s.: samozrejme je to serazeny podle sloupce uplne vpravo to jen tak na okraj [upravil dne 26/5/10 Stibto] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 nikde nevidim 215/40 R 17 :D:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Sorry Kubas to uz by byla moc velka tabulka vis jak (a psal jsem zamerne \"bez toho aby bylo kolo celkove nejak moc vetsi (co do celkoveho rozmeru)\" Citovat
fe-re Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 na prepocitavanie romeru pneu existuje jednoduch web http://www.e-pneu.cz/rozmery_pneu.php Citovat
zabit Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: zabit proc mam takovej pocit ze se tady posledni dobou nejak moc menej kola ? Pro nekoho je to moda a pro nekoho jen logickej krok ve funkcnich upravach Nekdo se necha strhnout davem a nekdo k tomu proste dojde A pak se to sejde vsechno najednou mel jsi na nich prijet na sraz, btw na co budes delat s tema starejma ? jsem si vsim ze na nich mas pekny krytky na ventilky Citovat
wooody Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Původně zaslal: 306-Kubik-S16 ty se po te zemi plazis to neni origo stav:D:D do jistejch lidí mám ještě daleko :-D Citovat
GRiMx Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 mel jsi na nich prijet na sraz, btw na co budes delat s tema starejma ? jsem si vsim ze na nich mas pekny krytky na ventilky snad nebude vadit Vojtovi že ti odpovím já Obě alu si nechá..stříbrný na normální ježdění a dynamics na okruhy.. na dynamics jsou na to pneu a na normálním ježdění si myslím, že by se jen oddělávali Citovat
AKCZ Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Tak tak .. jeste doplnim ze na \"stribrne\" sade bude nejaka klasicka pneu vhodna na mokro.. kdyz na okruhu zaprsi abych se nemusel klouzat na R888 .. sice jsem je zatim na mokru nezkousel ale neverim ze budou lepsi nez obyc. pneu se sipovym dezenem.. zatim mam v hledacku TOYO Proxes T1-R.. PS: Krom toho R888 opravdu nejsou vhodny na bezny jezdeni [upravil dne 26/5/10 AKCZ] Citovat
zabit Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 sakra takze zase nic ale ty zlaty tomu fakt slusej Citovat
Béďa Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 oni: moc pekny, sundal bych to kure nebo co to je, zadni znak nedaval do barvy a sundal tu samolepku vzadu.. jinak fakt moc pekny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.