Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: zabit

proc mam takovej pocit ze se tady posledni dobou nejak moc menej kola ?

Pro nekoho je to moda a pro nekoho jen logickej krok ve funkcnich upravach :) Nekdo se necha strhnout davem a nekdo k tomu proste dojde ;) A pak se to sejde vsechno najednou :D

Odesláno

Ja nevim teda ... ja bych rad vetsi kola a predevsim ALU ne plechace ale zatim jen tak vyckavam, sleduju kdo s tim ma jaky zkusenosti .... a setrim penizky :)

Odesláno

Zkusil jsem udelat takovou tabulku velikosti kol (celkovych) pri pouziti ruznych disku a ruznych sirek/profilu pneumatik. Cca uprostred je ten rozmer ktery ma asi kazdy z nas jako zaklad v TP. Mozna to mam dobre, mozna blbe, piste reakce. Pocital jsem to proto, abych zjistil aspon priblizne, jake jsou nejvhodnejsi alternativy k memu soucasnemu rozmeru bez toho aby bylo kolo celkove nejak moc vetsi (co do celkoveho rozmeru) :cool:

P.s.: samozrejme je to serazeny podle sloupce uplne vpravo to jen tak na okraj

[upravil dne 26/5/10 Stibto]

Odesláno

Sorry Kubas to uz by byla moc velka tabulka vis jak :aut (a psal jsem zamerne \"bez toho aby bylo kolo celkove nejak moc vetsi (co do celkoveho rozmeru)\" :D

Odesláno
Původně zaslal: AKCZ

Původně zaslal: zabit

proc mam takovej pocit ze se tady posledni dobou nejak moc menej kola ?

Pro nekoho je to moda a pro nekoho jen logickej krok ve funkcnich upravach :) Nekdo se necha strhnout davem a nekdo k tomu proste dojde ;) A pak se to sejde vsechno najednou :D

mel jsi na nich prijet na sraz, btw na co budes delat s tema starejma ? jsem si vsim ze na nich mas pekny krytky na ventilky :aut

Odesláno

mel jsi na nich prijet na sraz, btw na co budes delat s tema starejma ? jsem si vsim ze na nich mas pekny krytky na ventilky :aut

snad nebude vadit Vojtovi že ti odpovím já :D Obě alu si nechá..stříbrný na normální ježdění a dynamics na okruhy.. na dynamics jsou na to pneu a na normálním ježdění si myslím, že by se jen oddělávali :nevim

Odesláno

Tak tak .. jeste doplnim ze na \"stribrne\" sade bude nejaka klasicka pneu vhodna na mokro.. kdyz na okruhu zaprsi abych se nemusel klouzat na R888 .. sice jsem je zatim na mokru nezkousel ale neverim ze budou lepsi nez obyc. pneu se sipovym dezenem.. zatim mam v hledacku TOYO Proxes T1-R..

PS: Krom toho R888 opravdu nejsou vhodny na bezny jezdeni :)

[upravil dne 26/5/10 AKCZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...