Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když dá komplet tlumiče na předek i zadek tak ne;) Mám teď komplet podvozek a nikdy mi prdel nestřílí...(teda střílí,ale né u auta:D:D:D)

Odesláno

mam znizeny predok, mal som aj zadok.

kym bol aj zadok dole tak mi v jednej oblubenej \"S\" ovitej zatacke ulietal zadok, teraz je zadok po repase a hore, predok stale dole a este som ho tam neurval..

Odesláno

Sem si toho jevu vědom ale já těma 20 mm srovnám auto do roviny nebude to nakrčený teť je spíš nedotáčivý, hned za barákem mam přírodní okruh jestly někomu něco řiká 300 Zatáček Gustava Havla. Předek mám spíš nedotáčivej, zadek urvu jedině úmyslem nebo chybou (mluvym o čistě sportovní jízdě).

Odesláno

306gti6: Hele neuvažoval jsi o výměně lišt ? Ty co tam máš jsou obří a docela kazí dojem auta...:nevim pokud je tam chceš nechat dal bych měnší z novějšího modelu..

• O 4 týdny později...
Odesláno

Odkazy jsem ti upravil, priste pouzij ty co mas na imageshacku a nebude problem. Jen si zmensi foto at to tady neni pres pul stranky a nebo to vkladej primo na forum (optimalne 800x600 a max. 250kB).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...