Voighta Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Kvasky: ,jsem zvědavej až to bude hotový Citovat
oni Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 ach chlape ty me stves,to je parada,hodne pekny..:potlesk a co to SV-cko vzadu? ja chci takyyyyy [upravil dne 6/5/09 oni] Citovat
Kvasky Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Oni: Doufám, že to dopadne. Zatím se ale daří. Dneska nebo zítra dodělám elektriku a dopasuju to. SV-čko jsem upravoval 2 roky zpět. Letos má zase nový laufy:) Voighta: Jsem též zvědav. Změnil jsem komplet vzhled. Kapota od tebe je připravená, čili o víkendu budu pasovat. Citovat
Geri007 Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 hmmmm:super, to vypada na moc peknu pracicku... jsem zvedava na vysledek:super Citovat
Tunny Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: maczky hladal som ich na nete, ale na 306 tam nic nebolo... nie, ze by som ich musel mat, ale je to velmi efektne. daju sa tie dvere otvarat aj normalne, alebo iba do hora??? cca 1/3 se dvere otevrou normalne (da se i nalejzat a vypada to na normal dvere) a pak se daji vytocit nahoru, vyhodou je ze je nemusis vytacet vzdy Citovat
maczky Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 cize to je zhruba asi tolko ako ked parkujes v uzkej garazi... super. dik. ak by nieco, tak sa ozvem a vzal by som si kontakt na firmu odkial si to bral. dakujem pekne... Citovat
volvik Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 jj oni ma pravdu je to nadherne auti :potlesk:potlesk Citovat
Kvasky Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Původně zaslal: Béďa jedna srazova foto by Ivisek.. Béďo chtělo by to dát k zemi. Jinak pěkný Citovat
oni Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 ja bych jenom vytknul tu antenu,dat ji cernou.. Citovat
Ivisek Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Pěkné, pěkné.. Fotit taková auta je pro mě jedna radost Jen škoda, že těch snímků nebylo víc.. Snad příště Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 diky vsem za chvalu.. Kvasky: nejdriv musim dodelat najezd do garaze pak to teprve muzu snizovat.. uz ted si skrtam o prah oni: nejsi prvni kdo mi to rika takze budu o tom premyslet.. Ivisek: na nekterem z pristich srazu to treba napravime.. Citovat
309GT Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 Béďo :potlesk Ale ten avatar vypadá jako když by to byla posmrtná fotka (myslím ten černej rámeček),ale jinak paráda! Škoda že jsem tenkrát nejel s Kubou,prej jste se potkali na Shellu:( Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 309GT: diky jj s Kubou jsem se potkal pred srazem na Shellce, tak jsem mu to konecne trosku okouk.. Citovat
Béďa Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 tak pridam jeste jednu srazovou.. tentokrat foto by AKCZ.. Citovat
pug Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 bedo, inak idem v stredu do Pribramy, neni to nahodu niekde blizko teba? (Weitec) Citovat
marko306 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 kurnikšopa Béďo, ta tvoja 306 vypada ako keby vysla vcera z vyrobneho pasu. Sa mi paci tvoj styl tuningu, ze tam nedavas siroke narazniky spojlere a take veci. mas na nej vobec nejake skrabance alebo tukance od inteligecie, alias bách dvermi o druhe auto? Citovat
Geri007 Odesláno 8. květen 2009 Odesláno 8. květen 2009 noooo :potlesk:potleskslusi vam to tam kluciiii :potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.