Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Oni: Doufám, že to dopadne. Zatím se ale daří:). Dneska nebo zítra dodělám elektriku a dopasuju to.

SV-čko jsem upravoval 2 roky zpět. Letos má zase nový laufy:)

Voighta: Jsem též zvědav. Změnil jsem komplet vzhled. Kapota od tebe je připravená, čili o víkendu budu pasovat.

Odesláno
Původně zaslal: maczky

hladal som ich na nete, ale na 306 tam nic nebolo... nie, ze by som ich musel mat, ale je to velmi efektne. daju sa tie dvere otvarat aj normalne, alebo iba do hora???

cca 1/3 se dvere otevrou normalne (da se i nalejzat a vypada to na normal dvere) a pak se daji vytocit nahoru, vyhodou je ze je nemusis vytacet vzdy

Odesláno

cize to je zhruba asi tolko ako ked parkujes v uzkej garazi... super. dik. ak by nieco, tak sa ozvem a vzal by som si kontakt na firmu odkial si to bral. dakujem pekne...

Odesláno

diky vsem za chvalu..:)

Kvasky: nejdriv musim dodelat najezd do garaze pak to teprve muzu snizovat.. uz ted si skrtam o prah :D

oni: nejsi prvni kdo mi to rika takze budu o tom premyslet..

Ivisek: na nekterem z pristich srazu to treba napravime.. ;)

Odesláno

Béďo :super:potlesk Ale ten avatar vypadá jako když by to byla posmrtná fotka (myslím ten černej rámeček),ale jinak paráda! Škoda že jsem tenkrát nejel s Kubou,prej jste se potkali na Shellu:(

Odesláno

kurnikšopa Béďo, ta tvoja 306 vypada ako keby vysla vcera z vyrobneho pasu. Sa mi paci tvoj styl tuningu, ze tam nedavas siroke narazniky spojlere a take veci.:super mas na nej vobec nejake skrabance alebo tukance od inteligecie, alias bách dvermi o druhe auto?:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...