JUICE Odesláno 19. duben 2009 Odesláno 19. duben 2009 a poslední promiňte, že jich je tolik a kvalitu fotiljsem to foťákem na kameře takže nic moc Citovat
Geri007 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 tak nejake foto z vikendoveho srazu GT :-) ( samy zensky) krasny fotky.. no proste bomba... [upravil dne 20/4/09 Geri007] Citovat
anyana2 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 luxusní fotky !! musím říct Darje, aby mi nafotila Cecilku Citovat
Geri007 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 anyana: vzdyt ta se na ni uz tesi a C5 taky chce nafotit tady nekde u nas:-) Citovat
Stifler Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: JUICE tak tady pár fotek svýho pekla :-) Máš fakt krásný GTičko. Jsem rád, že se řady GTiček v Clubu rozšiřují. Je to přecijen dost vzácný auto na našich silnicích. Citovat
Voighta Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Jak začlo jaro,tak se tu vyrojilo spousta pěkných fotek. Geri: ta přezdívka na tom víčku je bomba Citovat
Geri007 Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Voighta: diky, je to takov sranda, ale slusi mu to...:-) Citovat
Voighta Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 zyzuluzu : Přihoď víc fotek celýho lvíčka Citovat
pug Odesláno 22. duben 2009 Odesláno 22. duben 2009 Jujce: rad tu vidim taketo auticko, vitaj. Co tam mas za podvozok? Citovat
JUICE Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: pug Jujce: rad tu vidim taketo auticko, vitaj. Co tam mas za podvozok? vše série :-) i když neřikám, že podvozek a brzdy by to nesnelo lepší Citovat
JUICE Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: JUICE tak tady pár fotek svýho pekla :-) Máš fakt krásný GTičko. Jsem rád, že se řady GTiček v Clubu rozšiřují. Je to přecijen dost vzácný auto na našich silnicích. díky moc, ale škoda že si zrovna to svoje prodal ale snad se o něj nový majitel bude starat aspoň jako ty Citovat
Stifler Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: JUICE Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: JUICE tak tady pár fotek svýho pekla :-) Máš fakt krásný GTičko. Jsem rád, že se řady GTiček v Clubu rozšiřují. Je to přecijen dost vzácný auto na našich silnicích. díky moc, ale škoda že si zrovna to svoje prodal ale snad se o něj nový majitel bude starat aspoň jako ty Věřím, že bude a doufám, že se zde na clubu bude také angažovat a jezdit na clubové srazy. To by mě potěšilo úplně nejvíc. Citovat
pug Odesláno 27. duben 2009 Odesláno 27. duben 2009 stiffler: tak uz je predane? prave som sa divil ze to trvalo dost dlhu dobu a aj cena uz bola dost nizka, verim ze novy majitel bude spokojny Citovat
dskala Odesláno 28. duben 2009 Odesláno 28. duben 2009 Původně zaslal: JUICE Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: JUICE tak tady pár fotek svýho pekla :-) Máš fakt krásný GTičko. Jsem rád, že se řady GTiček v Clubu rozšiřují. Je to přecijen dost vzácný auto na našich silnicích. díky moc, ale škoda že si zrovna to svoje prodal ale snad se o něj nový majitel bude starat aspoň jako ty Jo GTIčko jezdí jako hodinky Teď si jen hraju s tim jaky nacpat na ty 17ky gumy, protože na těch 215kach se s tim proste jezdit nedá. Jinak hned jak to na nich bude stát, tak sem taky hodim fotku, abychom přidali ke jménu obličej Uvidím jak mi bude vycházet časík, ale rád se klubových srazů budu zúčastňovat Věřím, že bude a doufám, že se zde na clubu bude také angažovat a jezdit na clubové srazy. To by mě potěšilo úplně nejvíc. [upravil dne 28/4/09 dskala] [upravil dne 28/4/09 dskala] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.