Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: JUICE

tak tady pár fotek svýho pekla :-)

Máš fakt krásný GTičko. Jsem rád, že se řady GTiček v Clubu rozšiřují. Je to přecijen dost vzácný auto na našich silnicích. :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: pug

Jujce: rad tu vidim taketo auticko, vitaj. Co tam mas za podvozok?

vše série :-) i když neřikám, že podvozek a brzdy by to nesnelo lepší :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Máš fakt krásný GTičko. Jsem rád, že se řady GTiček v Clubu rozšiřují. Je to přecijen dost vzácný auto na našich silnicích. :potlesk

díky moc, ale škoda že si zrovna to svoje prodal ale snad se o něj nový majitel bude starat aspoň jako ty :)

Odesláno

díky moc, ale škoda že si zrovna to svoje prodal ale snad se o něj nový majitel bude starat aspoň jako ty :)

Věřím, že bude a doufám, že se zde na clubu bude také angažovat a jezdit na clubové srazy. To by mě potěšilo úplně nejvíc. :)

Odesláno

stiffler: tak uz je predane? prave som sa divil ze to trvalo dost dlhu dobu a aj cena uz bola dost nizka, verim ze novy majitel bude spokojny

Odesláno

Jo GTIčko jezdí jako hodinky :) Teď si jen hraju s tim jaky nacpat na ty 17ky gumy, protože na těch 215kach se s tim proste jezdit nedá. Jinak hned jak to na nich bude stát, tak sem taky hodim fotku, abychom přidali ke jménu obličej :) Uvidím jak mi bude vycházet časík, ale rád se klubových srazů budu zúčastňovat :)

Věřím, že bude a doufám, že se zde na clubu bude také angažovat a jezdit na clubové srazy. To by mě potěšilo úplně nejvíc. :)

[upravil dne 28/4/09 dskala]

[upravil dne 28/4/09 dskala]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...