Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: whizz80

a posledná....:super

sis nechal záležet,nooo,i vnitřek je :super

Vdaka, trošku som ho vyčistil, umyl a vyfotil....Ináč v tejto podobe som ho kúpil...:super

Odesláno

Krásný autíčka, to první vyfoceno v krásným prostředí. Super. Chlapi, když už jsem tady, smrdí mi docela fest klima, koupil jsem ten sprej na desinfekci, ale chtěl bych vyměnit než to vydesinfikuju kabinový filtr. Jenže jsem překopal co se dá a žádnej jsem nenašel. Nevíte někdo, kde má 306ka ten filtr a má ho vůbec? Mockrát dík.

Odesláno
Původně zaslal: vitin

Krásný autíčka, to první vyfoceno v krásným prostředí. Super. Chlapi, když už jsem tady, smrdí mi docela fest klima, koupil jsem ten sprej na desinfekci, ale chtěl bych vyměnit než to vydesinfikuju kabinový filtr. Jenže jsem překopal co se dá a žádnej jsem nenašel. Nevíte někdo, kde má 306ka ten filtr a má ho vůbec? Mockrát dík.

Tady seš trochu jinde s tou klimou,trochu to tady prozkoumej,však už tady chvilku seš,tak HLEDEJ

Odesláno

Po venku to neni špatný,vypadá dobře,ale v tom motoru :myslimodstranil bych ten rez,vyměnil tu nohavici od krycího plechu,ten plech taky nic moc,chtělo by to trošku vychytat

http://img501.imageshack.us/img501/1753/peu5sja0.jpg

aspoň takle

http://img501.imageshack.us/img501/7559/dscn9973ys8.jpg

To je tím světlem :P:D No pokusím se to trošku dát do kupy :) Zatím není moc času. Doporučuješ nějakou barvu (typ) čím nastříkat ten orezlej plech a vlatně většinu těch orezlejch dílů (ubec se v tom neorientuju :myslim )

A co to máš mezi tím plechem a tim nasáváním? To je škrtící klapka, nebo něco takovýho?

Jinak, pěkný motor :):papa

[upravil dne 30.8.2008 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Po venku to neni špatný,vypadá dobře,ale v tom motoru :myslimodstranil bych ten rez,vyměnil tu nohavici od krycího plechu,ten plech taky nic moc,chtělo by to trošku vychytat

http://img501.imageshack.us/img501/1753/peu5sja0.jpg

aspoň takle

http://img501.imageshack.us/img501/7559/dscn9973ys8.jpg

To je tím světlem :P:D No pokusím se to trošku dát do kupy :) Zatím není moc času. Doporučuješ nějakou barvu (typ) čím nastříkat ten orezlej plech a vlatně většinu těch orezlejch dílů (ubec se v tom neorientuju :myslim )

A co to máš mezi tím plechem a tim nasáváním? To je škrtící klapka, nebo něco takovýho?

Jinak, pěkný motor :):papa

[upravil dne 30.8.2008 dolly1010]

Ten plech,včetně výfuku pod autem,je nastříkanej alupozink.sprejem do 600°C,je to super barva drží už rok,a je to furt jak nový,ten sprej sem měl ještě z minulýho zaměstnání,jinak nevim,jestli by se nechal někde v krámu sehnat,

Odesláno

Přidám svůj kousek.

Za pár dní budeme s kámošem lakovat zadní dveře po bouračce od paní na parkovišti, pořeším rovnou i nějakou kosmetiku (odřené zrcátko, nárazník, odřeniny u kufru, u dveří a tak) a říkám si - co s těmi lištami na dveřích? Asi nejlepší by bylo je stříknout černou barvou na plasty, ne? Ty staré modely s lištami v barvě mě nějak nenadchly...

post-0-14109601954319_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

Přidám svůj kousek.

Za pár dní budeme s kámošem lakovat zadní dveře po bouračce od paní na parkovišti, pořeším rovnou i nějakou kosmetiku (odřené zrcátko, nárazník, odřeniny u kufru, u dveří a tak) a říkám si - co s těmi lištami na dveřích? Asi nejlepší by bylo je stříknout černou barvou na plasty, ne? Ty staré modely s lištami v barvě mě nějak nenadchly...

Ty lišty a nárazníky ,jak přední tak zadní,koukni se na moje,taková decentní úpravička,koupil sem (nechal sem si namíchat do spreje) matovku rallie-nevim,jak se to píše,a přestříkal,to to prokouklo,vypadá to dobře,ten sprej mě vyšel na nějakejch 180kč,

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...