BUTCHER306TD Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Tak taky přidám svůje vozítko zatím na plecháčích... jo a kdyby někdo měl nějaký Al kola, které by byly uchazející a hlavně levné tak se může ozvat... Citovat
vlado1 Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Tu je moje auticko, dnes som nahodil elektrony tak uz vyzera k svetu troska spinave ale ked stale prsi tak sa to ani neoplati umyvat Citovat
Ohryy Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Aluška Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Tak já se tedy taky pochlubím, minulý víkend byl konečně mazlík zase po půl roce umyt a po více jak roce navoskován. Až budou nazuté liťáčky, tak bude vypadat ještě o něco lépe . [upravil dne 18/4/08 Aluška] Citovat
kobra Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Nedá mi to a tak se zeptám. Co má za smysl vymazávání čísel z SPZ ? Citovat
jarajarda Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: kobra Nedá mi to a tak se zeptám. Co má za smysl vymazávání čísel z SPZ ? Odpovím otázkou. Proč má někdo vědět moji RZ? Citovat
kobra Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Tak si sundej ty RZ i z auta. Ať je nevidí vůbec nikdo. Připadne mi to divný, to je jako by jsi nosil z kufru nákup domů po tmě , aby soused nevěděl, že piješ lahvovou PLZEŇ. To jako že by si z Tvýho povinnýho ručení někdo nahlásil kámen odletivší do čelního skla ? Citovat
Aluška Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: kobra Nedá mi to a tak se zeptám. Co má za smysl vymazávání čísel z SPZ ? Přesně tak, proč by to měl každej vědět?? Samozřejmě, kdo to bude chtít, tak si to klidně na sraze může opsat, ale nemusím to hnedle veřejně vystavovat na internetu. Citovat
jarajarda Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: kobra Tak si sundej ty RZ i z auta. Ať je nevidí vůbec nikdo. Připadne mi to divný, to je jako by jsi nosil z kufru nákup domů po tmě , aby soused nevěděl, že piješ lahvovou PLZEŇ. To jako že by si z Tvýho povinnýho ručení někdo nahlásil kámen odletivší do čelního skla ? Nemusí každej prostě vědět, jakou RZ mám na autě. Co je komu do toho? Jestli ji tu chceš mít vystavenou, je to Tvoje věc, ne? To by mu bylo k prdu, pokud bych řekl, že jsem nic takovýho neudělal. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. duben 2008 Odesláno 18. duben 2008 Původně zaslal: Aluška A ještě jedna . pěkný takové bych potřeboval pro tu svoji;) Citovat
partykiller Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 taky se přidám, moje 306 2.0 HDI, 2001 Citovat
dzavel Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 B sloupek máš barvenej nebo to je polep? Dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.