Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, zháňam prevodovku na môj model. Na 1.4ky je to hotové umenie, tí čo ju majú za to chcú nehorázne peniaze. Preto sa rovno pýtam, z akých iných modelov by tam ešte sedela? Ide mi len o to aby tam fyzicky sadla, či budú troška inak posadené otáčky to už prežijem.

Odesláno

A ešte takto, sadla by tam aj prevodovka z iných modelov od Peugeotu? Viem napríklad že kamarát má v jeho 106ke prevodovku zo xsary ale on má ročník 1998. Či by napríklad nesadla prevodovka z 306ky alebo 205ky?

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ešte k tej prevodovke, aby som nemusel zakladať novú tému...chystám sa vymeniť prevodovkový olej. Aký je tam postup? Proste len vylejem starý a nalejem nový? Lebo čítal som naposledy čosi o výmene oleja v automatickej prevodovke a tam to je maratón na dve hodiny, vraj to treba ešte raz prepláchnuť olejom aby sa vyplavili všetky usadeniny a tak. Tak sa pýtam či treba niečo špeciálne robiť aj pri vypúšťaní oleja z manuálnej prevodovky. Vďaka.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...