Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní velkosraz???  

1. 1. Zimní velkosraz???

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé. Dostal jsem bláznivej nápad na zorganizování zimního srazu P - clubu, a to v podkrkonoší, konkrétně v blízkém okolí Semil. Mám tam možnost pro lidičky ze vzdálenějších lokalit zajistit ubytování na hotýlku

http://www.hotelpodspalovem.cz/

(cena 150/noc mi přijde dostatečně lidová, kapacita je ale pouze 34 lůžek). Srázek bych si představoval jako sobotní rejdění pegyn po okolních zasněžených okresních silničkách ve formě orientačního závodu. Po zkušenostech z J. Hradce bych opět preferoval systém né na čas, ale spíš počet celkově ujetých km kontra body z kontrol (to abychom neměli nutkání pažouty motat kolem stromů). Těm, kteří v jindřicháči byli, slibuji, že již nezařadím žádná prázdná okna do mapy (kdo byl, chápe, kdo nebyl, ten se tím nemusí trápit). Protože v podkrkonoší je spousta silniček udržovaných pouze pluhem, myslím si, že by to mohla být zajímavá zkušenost. Takže pro ODVÁŽNÉ srazuchtivce bych termín viděl na víkend 19. - 20. 2. 2005 a budu doufat, že sníh do té doby bude.

Odesláno
Napsán autorem mk405

jak koukám na hotelpodspalovcem a zajímavosti, mohlo by tam být hezky i v létě. mk:papa

To jo, ale v létě tě nepustí na vlek:D

A nemužeš vyskoušet jak se jszdí šusem a nebo kristiánky:D

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

Přátelé. Dostal jsem bláznivej nápad na zorganizování zimního srazu P - clubu, a to v podkrkonoší, konkrétně v blízkém okolí Semil. Mám tam možnost pro lidičky ze vzdálenějších lokalit zajistit ubytování na hotýlku

http://www.hotelpodspalovem.cz/

(cena 150/noc mi přijde dostatečně lidová, kapacita je ale pouze 34 lůžek). Srázek bych si představoval jako sobotní rejdění pegyn po okolních zasněžených okresních silničkách ve formě orientačního závodu. Po zkušenostech z J. Hradce bych opět preferoval systém né na čas, ale spíš počet celkově ujetých km kontra body z kontrol (to abychom neměli nutkání pažouty motat kolem stromů). Těm, kteří v jindřicháči byli, slibuji, že již nezařadím žádná prázdná okna do mapy (kdo byl, chápe, kdo nebyl, ten se tím nemusí trápit). Protože v podkrkonoší je spousta silniček udržovaných pouze pluhem, myslím si, že by to mohla být zajímavá zkušenost. Takže pro ODVÁŽNÉ srazuchtivce bych termín viděl na víkend 19. - 20. 2. 2005 a budu doufat, že sníh do té doby bude.

Oj to je pěkný hotílek, máme zájem i o ubytování

Odesláno
Napsán autorem mk405

ten Taz se furt čertí:D:D:D, já jen říkam že sraz v zimě a jako zamyšlení v létě. mk:papa:D

[Editován dne 26/10/04 mk405]

V létě by to tam mohlo téproběhnout ne?:cool::papa

Odesláno

V létě by to tam mohlo též proběhnout ne?:cool::papa

V létě bude přece Šebetov, ale vzhledem k zájmu, který jste o zimní medvědův po?ouchlý orien?ák ptrojevili, potvrzuji tedy, že jsem termín projednal s majitelem a objednal jsem kapacitu hotýlku. Předpokládám, že nebude problém těch 34 postelí zaplnit, tak teď už jen aby byl sníh. Ale i v případě, že by sníh nebyl, slibuji vymyslet program, při kterém se nudit nebudete (bozkovské krápníkové jeskyně, exkurze do vodní elektrárny a pod).

Odesláno
Napsán autorem Medvěd

V létě by to tam mohlo též proběhnout ne?:cool::papa

V létě bude přece Šebetov, ale vzhledem k zájmu, který jste o zimní medvědův po?ouchlý orien?ák ptrojevili, potvrzuji tedy, že jsem termín projednal s majitelem a objednal jsem kapacitu hotýlku. Předpokládám, že nebude problém těch 34 postelí zaplnit, tak teď už jen aby byl sníh. Ale i v případě, že by sníh nebyl, slibuji vymyslet program, při kterém se nudit nebudete (bozkovské krápníkové jeskyně, exkurze do vodní elektrárny a pod).

Takže platí ten datum 19-20.2.2005?

Odesláno
Napsán autorem Marlin

ja pojedu urcite a ted presvedcuji Klaru aby jela taky :D:D

No to by taky byla pěkná ostuda, pro severočechy je tato akce téměř povinná.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem Murdoc

Takže: Já, autí, tatí, mamí, bratí jedem. :cool: Už si píšu do kalendáře. I s přespáním, v autě nebo pod stromem by byla zima... :D

Koukám že u Vás to je rodiná záležitost (zimní sraz). :D

Tak to je super.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...