Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Neoficialni letni sraz Chudčice.  

1. 1. Neoficialni letni sraz Chudčice.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak bych to videl zatim na tuhle ucast:

susta

Brian

KoudaK

Mildík

Šalda

čakom

GRiMx

NicolasB

Chepp

Pokud sem na nekoho zapomel nebo pridal a nemuze napiste daval sem to dohromady z odpovedi. :papa

[upravil dne 4/7/10 susta]

Odesláno

cau ted mi do tohe vlezli nejaky rodinny problemy ale jestli se to da do kupy tak aspon na chvilku bych dorazil asi v sobotu ale zatim jeste nevim jak mi to vyjde

Odesláno

Já to mám 240 (Stará Huť u Dobříše) a přijedu, člověk zase pozná novej kraj. Asi vezmu i kolo,ale jelikož hodlám spát v autě, tak nevim, jestli pak přes noc půjde někam schovat, je to sice střep, přes to bych o něj nerad přišel. :roker:super

Odesláno
Původně zaslal: Mildík

Já to mám 240 (Stará Huť u Dobříše) a přijedu, člověk zase pozná novej kraj. Asi vezmu i kolo,ale jelikož hodlám spát v autě, tak nevim, jestli pak přes noc půjde někam schovat, je to sice střep, přes to bych o něj nerad přišel. :roker:super

kolo schovat neni problem.

jinak ucast me dost zarazila chtel sem neco udelat pro kamose ale koukam ze to nema smysl ale verim v to ze kdo dojede nebude litovat.

Odesláno

Njn to víš, není to ofiko sraz, tak jsou pochybnosti. Ale , netřeba věšet tělo, ono se to vyvrbí, minimálně bude super pokec, se mnou tak do pátýho žejdliku :D, . Já to vidim tak na příjezd kolem 15, doufám, že tam budeš aspoň ty:D. Tak zatim

Odesláno

Taky sem překvapenej, ale osobně mám radši zábavu v míň lidech takže jsem vlastně i rád :D

každopádně s Čakomem jsme tam v sobotu kolem 9:30, snad ještě nebudete spat:D:bacha

Odesláno

chlapi diky za podporu o zabavu rozhodne nemam strach jen sem si rikal ze bude vetsi zajem.

V patek sjedem s Mildikem na okruh mrknout na motorky kdyz uz je to zdarma. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Taky sem překvapenej, ale osobně mám radši zábavu v míň lidech takže jsem vlastně i rád :D

každopádně s Čakomem jsme tam v sobotu kolem 9:30, snad ještě nebudete spat:D:bacha

jak by sme mohly spat :blablabla:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...