Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, chtel bych se zeptat, jak se vam 406ka hreje.

Pri normalni jizde mi teplota drzi na cca. 80 stupnich. Po meste stoupne na 90 a kdyz popojizdim, tak na 100. Mozna to je normalni, fakt nevim, ale logicky si rikam, ze na 100 st. voda vari. Kdyz popojizdim, je na stech (na 100st. se zapina vetrak). Max. stoupne asi na 105, diky vetraku klesne na 100 a vetrak se vypne. Je to normalni? Premejslel jsem, ze bych si dal vypinac na vetrak a zapinal ho drive rucne, ale za boha jsem nenasel misto, kudy tu dvoulinku dostat dovnitr do auta. Co s tim? nevite nekdo?

Odesláno

Tak nevim, zda bude mit jeste nekdo chut /tak jako ja/ se tu donekonecna opakovat :(

Podivej se poradne po foru - nebo si zadej slovo \"teplota\" do VYHLEDAVANI.

Uz jsem to tu psal nekolikrat - a nejsem sam - takze se jen poradne rozhledni.

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Napsán autorem Petr X

Nazdarek, chtel bych se zeptat, jak se vam 406ka hreje.

Pri normalni jizde mi teplota drzi na cca. 80 stupnich. Po meste stoupne na 90 a kdyz popojizdim, tak na 100. Mozna to je normalni, fakt nevim, ale logicky si rikam, ze na 100 st. voda vari. Kdyz popojizdim, je na stech (na 100st. se zapina vetrak). Max. stoupne asi na 105, diky vetraku klesne na 100 a vetrak se vypne. Je to normalni? Premejslel jsem, ze bych si dal vypinac na vetrak a zapinal ho drive rucne, ale za boha jsem nenasel misto, kudy tu dvoulinku dostat dovnitr do auta. Co s tim? nevite nekdo?

Odesláno

Čuz, ja tam mam porat 90 stupňů. Vždy? to přece reguluje termostat. Vrtule mě zapíná cca kolem 95°C. Bod varu je u chladící kapaliny 110 nebo víc, teď přesně nevím ,ale rozhodně ne 100.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Jééžiš to je blbost! To jako že kdyby sis nenalil do chladiče na léto zimní směs, že by si vařil? Bod varu u chladící kapaliny přece není vyšší!!! Chlapi, říká vám něco podstata tlakového hrnce? Při vyšším tlaku (kterej v chladícím okruhu je) je k dosažení bodu varu potřeba vyšší teplota. Proto teda 100ka v kolonách je úplně normální teplota a rozhodně nikde nic nevře :)

Odesláno

Jezis... to neni zadna blbost ! Pokud je termostat nastaven tak, aby pri 90-ti stupnich spoustel pridavny chlazeni, aby teplota vejs nesla, tak je pak ta 100-ka hodne a je nekde neco spatne. Jasne ze muze vrit pri 120-ti stupnich, ale to jeste neznamena, ze 100-ka je v pohode, kdyz max ma byt 90...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...