MilanF1 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Mně denní svícení vyšlo na 300 Kč, žádné relátko u toho není. + vytažen z pojistkovky (čerpadlo) a - dán na parkovačku (+). Správná funkčnost zaručena (nemusím se bát, se mi do relé dostane voda). Citovat
Sion Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 Silvar: zapojeni přesně popsal Andreww. + +, - -, a třetí drát na + parkovačky, jestli si to dáš je na tobě ja xenony mám taky a přesto jsem si denní pořídil a to že to není vidět za šera se řeší tím že se v podvečer rozsvítí klasický světla btw. tyhle vyšli na 1100,- a jsou homologované Citovat
Andreww Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 ... a třetí drát na + parkovačky, jestli si to dáš je na tobě ... To není tak úplně pravda. Podle vyhlášky to tak zapojené být musí. Denní a potkávací světla nikdy nesmí svítit současně A jinak je určitě potřeba je správně nasměrovat, že jo... Citovat
Sion Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 to ano, souhlasím ze třetí drát musí být zapojeny. to že je na něm jestli si to da sem myslel celkově denní svíceni. Citovat
Andreww Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 To jsem špatně pochopil, omlouvám se Už Ti to tu nebudu zasírat Citovat
Sion Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 nic se neděje aspon to tu není mrtvý. sem rád za každý příspěvek Citovat
MilanF1 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Já je mám taky homologované, ale jsou to stejně čínani Citovat
Sion Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 to ja to mam zase polsko ale i ten cinsky znak tam nekde je hlavne ze to ma E a RL Citovat
MilanF1 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Ano, mám taky E i RL. Jinak bych to nekupoval. Jenom jsem trochu laboroval s umístěním, mezi sebou musí mít 60 cm a já mám cca 62 a od boků (linie blatníků) to může být max 40 a já má cca 37 cm . Ale ještě jsem nepotkal policajte - aktivistu - s metrem Citovat
Sion Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 máš stejný problem jako já jen to mam obráceně, od kraje mam tak 42cm ale mezi sebou jen 45 misto tech 60.. ale jak jsou dlouhe a splnuju vlastne 2 ze 3 podmínek umístění tak snad to nebude tak zlé Citovat
MilanF1 Odesláno 10. květen 2011 Odesláno 10. květen 2011 Na coupé to asi jinak udělat nejde ... podle mě nejdůležitější je homologace, pak případně funkce (za tmy ti prostě svítit nesmí). A jak říkám, jenom aktivista by chodil s metrem Citovat
Sion Odesláno 10. květen 2011 Autor Odesláno 10. květen 2011 prostě nebudeme provokovat ono kdyby po mě ještě chteli rozsvítit hlavni svetla tak mam sevřenou prdel aby neměli ještě problem s HID sadou Citovat
Sion Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 Zdravím, po delší době bych mohl aktualizovat stav mojí Blackie. Nedávno mi na tachaku skočilo 100 000 km, tak přišla na řadu „generálka“ motoru. Od koupě auta uběhly dva roky a 12 000 km… STKčkem prošlo auto bez jedinné závady, ale pro klid duše (někde už i z nutnosti) bylo potřeba vyměnit pár věcí. Tak jsem to vzal z gruntu: 1. Komplet rozvody 2. Vodní pumpa 3. Plochý řemen 4. Vzduchový filtr 5. Kabinový filtr (stejný pro Peugeot 406 a Porsche Boxter, 911, Cayman ) 6. Olejový filtr + Olej 7. PRO-LONG OIL 8. Zapalovací svíčky 9. Brzdový desky (Brembo) Rozvody nebyli nic moc, řemen OK, ale kladky vyhrkaný, napínak už byl nadoraz, takže moc nenapínal a šel ztuha, vodní pumpa na tom nebyla o moc lip. U destiček už problikávala kontrolka, ale asi by ještě něco najeli. Sakumprdum i kámošovou prací co mi to dělal, to vyšlo na 11 tis, snad teď zase vydrží dlouho bez dalších investic. Budu taky hlídat jestli ten PRO-LONG o nějaký deci na 100 km sníží spotřebu a hlučnost studenýho motoru. PS: HID Xenony jsem před STK vyndal a už je tam dávat nebudu. Svítí nádherně, to se jim musí nechat, ale jednou za čas při jejich zapnutí mi to hodilo chybu jednotky. Podle OBD diagnostiky z ebay to byla asi chyba na vstřikování 2. válce. Koupil jsem Nightbreakery, když mám přes den denní tak snad vydrží dýl než v 306ce co sem měl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.