Pitpotpit Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 viem, že by sa to tu dalo niekde nájsť.... ale nevie niekto presný link... hľadať to je ťažké, alebo rovno mi niekto poradí ??? Ako na demontáž ??? Postup ??? ďakujem vopred Citovat
Ferry Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 co mas na mysli ? chces demontovat radio, ovladani klima, nebo ty spinace nahore ? spinace nahore drzi na 4 sroubech Torx 25 (dva pod zaslepkou s diodou, 2 po vyndani displeje) radio se vynda zastrcenim napr. hrebiku do otvoru pod tou vyklapeci krytkou mechaniky kazety a vytazenim smerem k sobe demontovanim tech vypinacu a radia se pak dostanes ke zbyvajicim 2 sroubum, ktere drzi ovladani klimatizace Citovat
Pitpotpit Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 no vlastne to celé chcem vybrať ... polovica celého panelu mi nesvieti resp. asi len niektoré sú vypálené... tak to chcem vymeniť rovno za tie diódy... ale ďakujem za radu.... aj keď by mi bodol niekde nájsť ešte aj poriadny návod na tú výmenu tých diód... lebo ako som pozeral tak vždy v každej tému tu na fóre je len nejaká časť... a nikde nieje poriadny celkový návod... najlepšie aj s fotkami... nenarazil si na niečo také ??? Listoval som zatiaľ po stanu 79 a stále nič poriadne... Citovat
MiliVFR Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 pomůže tohle ? http://www.peugeot-club.com/topic/52755-p406-vymena-zarovek-podsvetleni-panelu-topeni-zmena-barvy-osvetleni/ Citovat
Pitpotpit Odesláno 10. červen 2010 Autor Odesláno 10. červen 2010 už som to našiel aj ja...ale ďakujem... mimochodom..krásna 406tka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.