janou Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Možno to niekomu pomôže :http://www.407owners.com/forums/viewtopic.php?f=18&t=1797 Citovat
Mirys Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 pořádně sem to nepochopil, on ho čistil protože mu to chvilkama cukalo? to je jen pro 1.6HDI. EGR pro 2.0HDI je stejný? Citovat
patko79 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Chlapi, čistil už niekto na 2,0 HDi ten ventil? Chcem to dať pred letom do pucu a neviem, či a aké tesnenia tam mám objednať. Díííík;) Citovat
stanchez Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 tiez by ma to zaujimalo,aj ja chcem ten ventil vycisti..nejake postrehy a tak,bola by dobra aj nejaka fotodokumentacia kto ma Cital som o tom vlakno na 406,ale neviem ci je to pri 407 to iste Citovat
bazant Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 taky mam nejaky problem s EGR ventilem,naposledy me to rikal technik v servise ze tam jsou nejake chyby na EGR ventilu... Citovat
Rafko Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Zdravim pani, ja som uz daval cistit cele potrubie od toho ventilu, ale najvacsi sajrajt bol v nasavani kde sa ten vzduch s EGR ochladzuje a je z toho mazut. Trubka od EGR bola cistucka iba troska sadze. Po vycisteni auticko slape jak hodinky. Ciz poriadne vycistit klapku na sani a samotne sacie potrubie. Citovat
Rafko Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Ako som uz aj predtym pisal auto mi dymilo na pri pridani uz na volnobehu, teraz po mesiaci po vycisteni sledujem zlepsenie:papa Citovat
patko79 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: Rafko Zdravim pani, ja som uz daval cistit cele potrubie od toho ventilu, ale najvacsi sajrajt bol v nasavani kde sa ten vzduch s EGR ochladzuje a je z toho mazut. Trubka od EGR bola cistucka iba troska sadze. Po vycisteni auticko slape jak hodinky. Ciz poriadne vycistit klapku na sani a samotne sacie potrubie. To znamená vypustiť chladiaci okruh? Alebo sa to dá aj bez toho? Tá trubka od EGR sa na konci rozvetvuje Citovat
Rafko Odesláno 20. červen 2010 Odesláno 20. červen 2010 To Patko79: nemusis vypustat chladiaci okruh, to je hadica od INTERCOOLERA, cize ju kludne mozes odpojit, je to medzichladic vzduchu. Citovat
patko79 Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Původně zaslal: Rafko To Patko79: nemusis vypustat chladiaci okruh, to je hadica od INTERCOOLERA, cize ju kludne mozes odpojit, je to medzichladic vzduchu. Super dík, ak mi v práci vidá vo štvrtok čas, tak to vyčistím a spravím aj nejaké fotky:super Čaká ma totižto vkladanie senzorov do letných pneu (vďaka Přemovi ) tak uvidím, ako postíham Citovat
stanchez Odesláno 22. červen 2010 Odesláno 22. červen 2010 to bude super ked sem potom hodis tie fotky postupu cistenia,velmi mi tym pomozes! Citovat
Rafko Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 To stanchez: sevas ved ked si z Vranova tak sa zastav a Ti to vysvetlim. Ja som z Benkoviec. Citovat
patko79 Odesláno 23. červen 2010 Odesláno 23. červen 2010 Tak som dnes vyčistil klapku a bol tam bordel teda jak sviňa, chcel som to vyčistiť aj ďalej, smerom k hlave. no to sanie je tam tak debilne z jedného kusa, že by to muselo ísť dole celé a to by už xvíľku asi trvalo. K EGR som sa nedostal, potreboval by som dať dole všetko od vzduchového filtra až do zadu kde je aj EGR, uvidím možno nabudúce Citovat
stanchez Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 chcem podakovat Rafkovi za jeho rady,velmi mi pomohol! DIKY Inak pri tej kovovej trubke od egr som sa nababral kvalitne,kym som ju dal dole a nasadil spat! Citovat
patko79 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Původně zaslal: stanchez chcem podakovat Rafkovi za jeho rady,velmi mi pomohol! DIKY Inak pri tej kovovej trubke od egr som sa nababral kvalitne,kym som ju dal dole a nasadil spat! Mala tá trubka aj tesnenia, alebo si ju len zobral vyčistil a dal späť? Dával si dole aj EGR? Citovat
stanchez Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 ta kovova trubka mala gumove tesnenie len na tej strane pri nasavani,tam vzadu pri ventile nie.Potom som priviazal drotom handricku a pretahoval ako cez komin. Bolo tam len trocha sadze,podla mna to nebolo vobec potrebne.Neviem si predstavit,ako dat ten EGR ventil dole,len s tou trubkou som sa nababral tri hodiny,kym sa mi ju podarilo vzadu odpjit.Tie sruby boli hrozne zapecene,vystriekal som \"polovicu\" WDecka,kym som ich uvolnil a pristup k nim bol otrasny! [upravil dne 30/6/10 stanchez] Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 12. červenec 2010 Odesláno 12. červenec 2010 ahoj pánové, jak se vám projevuje špatný nebo nějak chybný egr? Četl jsem že u 406 jde zablokovat u 407 to nejde? Díky Citovat
patko79 Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Původně zaslal: mochno no a kde su tie fotky ? Mno ak si pozeral, kde je na dvojlitry ten ventil, tak si si mohol všimnúť, že to len tak ľahko dole nezobereš Keďže ja to xcem vyčistiť len preventívne, tak som si na to jednoducho ešte nenašiel čas:nevim Snáď po dovolenke:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.