Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tiez by ma to zaujimalo,aj ja chcem ten ventil vycisti..nejake postrehy a tak,bola by dobra aj nejaka fotodokumentacia kto ma :D Cital som o tom vlakno na 406,ale neviem ci je to pri 407 to iste :papa

Odesláno

Zdravim pani,

ja som uz daval cistit cele potrubie od toho ventilu, ale najvacsi sajrajt bol v nasavani kde sa ten vzduch s EGR ochladzuje a je z toho mazut. Trubka od EGR bola cistucka iba troska sadze. Po vycisteni auticko slape jak hodinky.

Ciz poriadne vycistit klapku na sani a samotne sacie potrubie.:roker

Odesláno
Původně zaslal: Rafko

Zdravim pani,

ja som uz daval cistit cele potrubie od toho ventilu, ale najvacsi sajrajt bol v nasavani kde sa ten vzduch s EGR ochladzuje a je z toho mazut. Trubka od EGR bola cistucka iba troska sadze. Po vycisteni auticko slape jak hodinky.

Ciz poriadne vycistit klapku na sani a samotne sacie potrubie.:roker

To znamená vypustiť chladiaci okruh? Alebo sa to dá aj bez toho? Tá trubka od EGR sa na konci rozvetvuje

Odesláno
Původně zaslal: Rafko

To Patko79:

nemusis vypustat chladiaci okruh, to je hadica od INTERCOOLERA, cize ju kludne mozes odpojit, je to medzichladic vzduchu. :papa

Super dík, ak mi v práci vidá vo štvrtok čas, tak to vyčistím a spravím aj nejaké fotky:super Čaká ma totižto vkladanie senzorov do letných pneu (vďaka Přemovi :D ) tak uvidím, ako postíham

Odesláno

Tak som dnes vyčistil klapku a bol tam bordel teda jak sviňa, chcel som to vyčistiť aj ďalej, smerom k hlave. no to sanie je tam tak debilne z jedného kusa, že by to muselo ísť dole celé a to by už xvíľku asi trvalo. K EGR som sa nedostal, potreboval by som dať dole všetko od vzduchového filtra až do zadu kde je aj EGR, uvidím možno nabudúce

Odesláno
Původně zaslal: stanchez

chcem podakovat Rafkovi za jeho rady,velmi mi pomohol! DIKY :super:papa

Inak pri tej kovovej trubke od egr som sa nababral kvalitne,kym som ju dal dole a nasadil spat!

Mala tá trubka aj tesnenia, alebo si ju len zobral vyčistil a dal späť? Dával si dole aj EGR?

Odesláno

ta kovova trubka mala gumove tesnenie len na tej strane pri nasavani,tam vzadu pri ventile nie.Potom som priviazal drotom handricku a pretahoval ako cez komin. Bolo tam len trocha sadze,podla mna to nebolo vobec potrebne.Neviem si predstavit,ako dat ten EGR ventil dole,len s tou trubkou som sa nababral tri hodiny,kym sa mi ju podarilo vzadu odpjit.Tie sruby boli hrozne zapecene,vystriekal som \"polovicu\" WDecka,kym som ich uvolnil a pristup k nim bol otrasny!

[upravil dne 30/6/10 stanchez]

• O 2 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno
Původně zaslal: mochno

no a kde su tie fotky ? :)

Mno ak si pozeral, kde je na dvojlitry ten ventil, tak si si mohol všimnúť, že to len tak ľahko dole nezobereš:grr Keďže ja to xcem vyčistiť len preventívne, tak som si na to jednoducho ešte nenašiel čas:nevim Snáď po dovolenke:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...