Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

MISS peugeot-club - VSETKO V 1. PRISPEVKU

Recommended Posts

Odesláno

ja nehlasuju, vystavuju, necham to na vas :-)

Odesláno

zabit: dlzka hlasovania bude zalezat hlavne na iniciative hlasujucich...

Predbezne mozeme dat ukoncenie vecer v pondelok, uvidim ako sa to bude vyvijat ;) ... zatial je 14 hlasujucich, co za vecer nie je zle :)

Scratch: nevykrucaj sa a posli svoje 3 favoritky ;) ... neboj sa, tvoje rozhodnutie sa nedozvie 3. strana :D

Odesláno

Marlin: nie, nemoze sa napisat kto je kto, nech to je nestranne :D ... potom mozem napisat mena (alebo kto ku komu patri) ak to clenovia dovolia ;)

Zatial 19 hlasujucich, uz sa to zacina celkom rysovat:super

Odesláno

Zatiaľ hlasovali -->

pastorek, Nanjua, Přema, BoneDaddy, marko306, peugeot09, bejk13, medvěd, Šalda, Durko, KingSpade, Farky, dolly1010, zabit, David Plundr, dzavel, georgegg, Stifler, Pe.Tr, Chepp, PEUGEOTIK307, olda, pipistrel, woody, BV406, Wenouš, 306gti6, Y2K, Lubk0, P607Olda, shark734, jofo, dzana.m, Mik.e, Benžík

[upravil dne 13/6/10 Qcko]

[upravil dne 13/6/10 Qcko]

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

míže mi někdo naqpsat kdo je kdo? Poznal jsem jen helču od medvěda, ádu (hle, moje fotka) netopku, a to je asi vše :)

Netopku??? Marline prosim tě kde:potlesk
Odesláno

Taky jsem si říkala, kdepak ju viděl :aut , členek pozná málo a ještě blbě :D . Tipuju, že si ji popletl s č. 5 :myslim

[upravil dne 13/6/10 Aluška]

Odesláno

No Netopýrka tam nie je, aspon o tom neviem :D ... ale Marlin ju mozno vidi vsade:aut

Mik.e: fuha, to beries poctivo ako volby :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...