pkot Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Dobry den-problem se servo-pumpou,kvíy ložisko-jinak pumpa pracuje O.K.Má někdo zkušenost s opravou nebo ji mam rovnou vyměnit. Děkuji V.K Citovat
sowwwa Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Pokud to dela opravdu servopumpa, tak se urcite vyplati vymenit lozisko, stoji par desetikorun. A rovnou tam muzes dat i novy gufero. Lozisko je sice hned za remenici, ale abys ho vyklepnul, musis vytahnout osu, takze rozebrat cerpadlo. Nic slozityho na tom neni, hlavne nepoztracet lopatky z rotoru. Citovat
kobr Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 No tak mi řekni, jakým způsobem vyměním ložiska, když jedno je jehlové bez vnitřního kroužku a druhé je zakrumplované Citovat
sowwwa Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 Jehlovy loziska se prodavaji bezne, vnitrni krouzek jsem jeste u zadnyho nevidel. Ale \"zakrumplovany\" lozisko si nejak nedokazu predstavit .. Citovat
Hafity Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 To servo je hliníkové, nebo litinové? Pár ložisek v servopumpách už se mi podařilo vyměnit, ale je dost typů střev, takže posoudit kus od kusu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.