Guest StibTo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Zdarec... mam od doby co je ponekud tepleji opakujici se problem s kontrolkou \"STOP\" mezi tachometrem a otackomerem - prakticky skoro pokazde, kdyz teplota motoru prekroci +- 95 stupnu, kontrolka se rozsviti. Nejdriv jsem delal to, ze jsem zastavil, vypnul motor a cekal jak kkt nicmene pak jsem to jednou neudelal a zjistil, ze to samo zhasne po chvili ... Nekdo podobna zkusenost ? Citovat
nikto11 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 skontroluj alebo vymen chladiacu kvapalinu a este nahodou skonroluj spinace dveri alebo kabelaz alebi skus vsimnut ked ti svieti STOPka ci ti nesignalizuje otvorene dvere Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Zadna jina nesviti, otevrene dvere nemam, chladici kapalinu zkontroluju ale mam dojem ze ji doplnovali pred 2 mesicema behem jarni servisni prohlidky u Domanskeho ... Me spis nez ze ta kontrolka sviti desi ze pak sama zhasne ... Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Slabe chladenie, bud to mas zle odvzdusnene alebo malo kvapaliny, robilo mi to nieco podobne, sem tam sa rozsvietila kvoli malemu mnozstvu kvapaliny (do kopca, alebo v zakrutach) na rovinke zhasla ... Citovat
Y2K Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 No ona zhasne ked sa voda ochladi trocha...potom zasa zapnem ked teplota stupne...co tak termostat? U mna to bol ten Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Mno mohlo by napovedet ze se to stava prevazne v kolonach mno .... Proste \"vaří\" ..... Citovat
Y2K Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Ked zasvieti, zapnu vetraky naplno, prestane chladit klima (ak ide), zapne kontrolka STOP...po case kontrolka vypne, vetraky zhasnu, klima zacne fukat studeny vzduch....a tak stale dokola...je tak? ci? Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Y2K : nn bohuzel ne .. ona mi totiz klima uz nejakou dobu nefacha a sem linej to resit .. ale nevsiml jsem si, ze by nejak vyrazne vic foukaly vetraky ..... no uz me taky napadalo jestli neni jen spatnej kontakt u ty kontrolky :D .. Citovat
Y2K Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 tak klimu vynechaj, som nevedel ze ti nejde... skus poriesit ten termostat a uvidis Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 jo jo a kouknu jak je na tom kapalina v chladici mohla by nekde unikat i kdyz to nepredpokladam .... Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Takisto ti moze aj blbo spinat 1. rychlost vetraku Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Původně zaslal: Qcko Takisto ti moze aj blbo spinat 1. rychlost vetraku nme 1 rychlost nešla a STOPka nesvítila Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Tak ti stihalo chladit ...to je nevyhoda chladenia, ze vsetko so vsetkym suvisi, od netesnosti uzaveru az po blby termostat:ticho Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Mno prave a to aby to clovek asi rozmontoval cele nebo nevim co .... Nejhorsi bylo ze otec se kdesi docet (asi) ze kdyz se Ti tohle rozsviti mas okamzite zastavit a vypnout motor jinak ho muzes znicit (BU BU BU..) tak ja jak kokot porad stavel (minulej rok) a ted po zime/jaře to zacalo zase .. Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 koukni kolik máš kapaliny a uvidíme ,občas to je tato závada nebo máš auto mimo ? Citovat
Dave_k Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Nemůže to dělat třebas čidlo teploty na chladiči, nebo nějakej přechodovej odpor u těch relátek u chladiče. Už mnohokráte se to tu řešilo. Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 honza406 : to je taková drobnost .. jinak mám víceméně auto OK Citovat
martin3200 Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 mne robi nieco podobne len s tym rozdielom ze mi vyhodi vodu a potom to uz blika ale ked dolejem vodu tak je zas pokoj a vodu mi vyhodi az ked to nestiha chladit v meste a tak a tiez s tim musim nieco spravit Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 martin3200: ak ti \"vyhadzuje\" vodu, tak mas vadne viecko, zle ti tesni, ale uz nedrzi tlak Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.