automale Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 potreboval by som vediet ked sa dopisuju nejake udaje do TP /konkretne alternativne rozmery kolies/ tak sa vytlaci cely novy TP alebo to tam len dotlacia- dopisu??? Idem kupovat auto a majitel sa zaviazal tam dopisat jedny kolesa ktore su prave na aute a niesu v TP a nechcem byt oklamany - bojim sa aby to tam nedotlacil on doma. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 alternativní rozměr kol je natištěný už přímo od novoty v TP,nebo se dopisuje na úřadě,na základě dokladů a povolení výrobce vozidla nebo kol--kup to,až kola dopíše původní majitel:myslim [upravil dne 7/6/10 ozzy56] Citovat
Y2K Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 rozmery kolies ti dopisu na urade dopravy do povodneho technicaku. K policajtom sa ide iba kvoli tomu aby to aj oni mali v syteme Citovat
automale Odesláno 7. červen 2010 Autor Odesláno 7. červen 2010 no on to ma dnes zapisat to tp bez toho by som to nekupil - mam nejaku kontrolu ze to aj urobil a nesfalsoval? ci to by mu zasa neodhlasili auto potom? ma tam byt aj nejaka peciatka od policajtov? [upravil dne 7.6.2010 automale] Citovat
Přema Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 mám dodatečně dopisované kola a je přímo u toho řádku kde je to strojně dopsané ještě kulaté razítko s podpisem...... Citovat
koblih69 Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 Tak a navíc ten zápis se eviduje v systém Evidence vozidel, takže si to tam můžeš snadno ověřit třeba při přihlášení. Citovat
Qcko Odesláno 7. červen 2010 Odesláno 7. červen 2010 To sa mu len tak nepodari, ak hej, tak pri prepise sa normalne spytaj policajta, ked bude tlacit tvoj technicak na meno, ci je to v poriadku ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.