Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je černá neprůhledná a děravá:grr:grr:grr bál jsem se že mi to dnes chytne pod prdelí:D:roll zkrátím ji,ale čekám že se udělá dírka někde jinde-kapalo to rovnou na výfuk a pak to čoudilo jak prase-až jsem to polil kapalinou do ostřikovače :roll

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nejaké je to tu slabé túto sezónu :D :D

Sa musím pochváliť, švagor kúpil novú mašinu, a strávil som s ňou skoro celú nedelu :)

Nikdy som si nemyslel ,že mi niečo tak sadne do ruky :))

[Edited on 11/9/13 14:54 by Lubk0]

post-14784-1410963334443_thumb.jpg

Odesláno

Doplnil som foto, ked som to testoval len hore dole po ulici :)

Ten trojvalec je proste neskutočný ... Tento týždeň domontuju doplnkovú výbavu 3x kufor, padaky, pridavne svetla, vyhrievane rukovete ...

Inak ma ABS ko aj stabilizacný systém + tempomat :)

[Edited on 11/9/13 14:56 by Lubk0]

Odesláno

Ten trojvalec je neskutočný ... Ťahá naozaj v každom spektre otáčok, obce som bežne jazdil zo 4 kou 50km/h s 2000 rpm na tacho ... Pri výjazde z obce nebolo absolútne nutné podradovať, krásne od spodu veľmi citelný záťah ...

Celkovo mi na tej motorke prišlo kvaltovanie zbytočné ... Vozil som sa na testovačke aj na Bavore, ale podla mna, jediné v čom bol lepší, bola predná vydlica, inak ten motor sa nechytal ani náhodou ...

Plus ten trojvalec krásne prdí pri brzdení motorom :)

No ale ja začínam riešiť dilemu, čo kúpiť ...

Večer alebo zajtra napíšem otázku :)

Odesláno

No tak to máš dobrou starost... já to mám o to těžší, že vzduchem chlazené motory vymírají takže já v podstatě moc na výběr nemám. Pokud bych neměl 1200 Bandita tak asi jediná možná volba bude \"autobus\" tedy gsx 1400 a pokud by to bylo od jiné značky tak asi jedině Fazer. Nic jiného mi k srdci zatím nepřirostlo. Ale nikdy neříkej nikdy :D

Odesláno

Tak starosť to je ... V podstate mi mal ostať Transalp, ale popravde je uz pre mna slabbý ... Jazdime uz sem tam s polovickou aj do prace (Trnava - Bratislava po dialnici) a buduci rok chcem absolvovat konecne svoju prvu dovolenku na moto. Po prvy krat len nejaku europu, a na to tych 44 KW uz naozaj nepostacuje. Hlavne teda, ked mi maju robit spolocnosť všetko kubaturi 1000 ccm a viac ...

Je vsak mozne, ze buduci rok sa mi naskytne moznost kupi pozemku, za celkom slusnu cenu. Iste to nie je, no ked by bol, tak by som ho chcel zobrat urcite, a tak sa nemozem vyhadzat z penazi ...

Preto rozmyslam, o kupe nejakej cenovo prijatelnej alternativy, zo slusnym vykonom, schopnu spraviť SK - Chorvatsko ... Doba uzivania tak 1-2 roky. Popravde ma to viac taha k dvojvalcom (hlavne ten zatah odspodu a zvuk mi je tiez prijemnejsi) ...

A podla ponuky mi tam najviac vychadza nejaka Suzuki SV 1000 S r.v. 2005 - 2007 ... Za slusni peniaz sa daju najst aj prvy majitelia na SK a dokonca som videl taku aj s 3 kuframi :)

Len neviem, ci je to vhodna volba. Este som na tom nesedel ... Mam 190 CM a cca 108 kg ... Viem, ze je to trocha iny styl motorky ako transalp, ale neviem co ine pozerat ...

Fazera som pozeral, ale tych starsich 1000 ciek sa bojim, a novsie 2006 a viac su uz pomerne drahe ... Navyse casto uz zo zvysenou spotrebou oleja ...

Tak ted \"bábo raď\" ...

Odesláno

No ta moja vyska ... Lenze da sa nieco rozumne zohnat na 1-2 roky pri mojej vyske ? :D

Tak ked to uz 2 rok vydrzal moj znamy co ma 194 cm a jazdi na GSXR 750 tak to hadam nejako prezijem :D

Po case uz budem hladat urcite nieco novsie a ine, teraz mam len moznost \"nejazdit\" alebo si najst nieco na toto obdobie :D

A volbu nejazdit sa mi vyberat nechce :D

Odesláno

No tak volil bych asi něco jiného než silnici se sedátkem jak houbička na mytí. O tom v jakém stavu bude spolujezdkyně s koleny u bradičky bych se raději ani nezamýšlel :D Prostě pořádný cestovní moto s pohodlným sedlem, vzpřímenějším posazem a pod. Ono když si dám třeba Most a zpět tak i na tom pohodlným Banditovi je to vcelku náročný a to je necelých 500 km celkem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...