Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lubk0 : ja ešte nie,riešim problém na skutru,ktorý elektrický neštartuje-ale už som sa včera pohrával s myšlienkou,že ho už vyberiem z pivnice a dnes nám napadol sneh :roll

Odesláno
Já ale psal o odběru toho relé né startéru ... no to je jedno. Stejně tak jsem se ptal jeslti při startování je na relé napětí nebo ne.

asi tak i když je klíček vypnutý tak do relé něco jde protože se mi ho povedlo spojit a točilo to... já tomu moc nerozumím

pořád si myslím,že je chyba v klíčku,když nesvítí ani display . . .

spouštěč všeho je klíček

Nejde o to jestli jde napátí které spínáš - to jsme pochopil, že jde, ale jde mi to to jeslti když stiskneš tlačítko startování tak se ti na tom reé objeví startovací napětí - tedy na té ovládácí cívce. Může být totiž proražená.

Odesláno

koblih69: já vím nerozumím tomu,ale myslím si teoreticky,když je špatný klíček(pořad si to myslím-nevím jestli správně)tak to co píšeš tak stejně neověřím :myslim

edit:nechceš někam upnout servisní manuál?třeba se do toho koukneš a poradíš(ale já jsem LAMA tak od toho moc nečekám)

[upravil dne 13/3/13 10:31 od Gabriel 307]

Odesláno

voltmetr nemám,používal jsem jenom klasickou zkoušečku do auta na 12V máš SZ

edit:dnes a zítra mám noční-budu to rozdělávat o víkendu-mám volno

[upravil dne 13/3/13 10:47 od Gabriel 307]

Odesláno

mam velkou radost, povedly se mi dnes tri super nakupy. Jelikoz jsem nezamestnany, tak setrim kazdou kacku, ale tohle jsem nemohl nechat plavat :)

na motogarazi maj Motul 5100 10W 40 za 699 4 litry a za 115 filtr Hiflo HF204, doprava do Prahy zdarma :)

v Honde v Letech u Dobrichovic jsem sehnal podpery bocnich brasen na Horneta uplne nove za cenu 500 oproti puvodnim 1500 :)

a u pana v Budejovicich jsem sehnal origo naradi na meho Horneta a s postou to vychazi na 250 oproti asi 2000 v Honde :)

No proste super den :)

Odesláno

tak jsem dnes po noční,ale multimetr jsem si už byl koupit (ne u Vietnamce :aut ) elektrikář mi říkal že se hodí i do auta i doma a zítra to naměřím (elektrikář z práce koukal do schémy a radil co kde měřit)

[upravil dne 15/3/13 16:24 od Gabriel 307]

Odesláno

Scratch: to je dobrá cena, já loni dával za 5000 + filtr + výměna asi 900 ve Free-motu...:) To nářadí je každopádně za super cenu, i když, já ho v motorce měl a skoro nic z toho jsem ještě nepoužil. Ale je tam ten klíč na seřizování centrálu - akorát nemám odvahu do toho rejpat :) Potřeboval bych tak někam na motoškolu aby mi to poladili na mou váhu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...