Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Známe, tuhle krasavici měl zde na fóru uživatel s nickem \"moon13\", musim ti ji pochválit a závidim. Docela často se mi zasteskne po mém GTičku. :roll

Odesláno

krasna, dobre se o ni starej!! :) jo, opravdu byla na prodej tady na foru.

Původně zaslal: Stifler

Známe, tuhle krasavici měl zde na fóru uživatel s nickem \"moon13\", musim ti ji pochválit a závidim. Docela často se mi zasteskne po mém GTičku. :roll

jinak tvoje GTIičko je opet na prodej ... na yauto.cz jsem ho pred par dny nasel.

[upravil dne 5/6/2010 chechet]

Odesláno
Původně zaslal: chechet

....jinak tvoje GTIičko je opet na prodej ... na yauto.cz jsem ho pred par dny nasel.

jj, taky jsem ji teď objevil, ale to je inzerát ještě toho majitele, který to koupil ode mě. Nyní má moji 306ku GTi-6 zdejší člen klubu \"Dakaros\" a dává ji do kupy po \"ťukanci\" na předek, co stihl majitel po mě vyrobit.

Tady je ten inzerát mé bývalky:

Inzerát

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Jj, bude to ta od moona, fakt krasna - gratulace ke koupi! :super

Já sem ju koupil už cca před rokem, ale ještě sem nějak neměl čas vyfotit ju :) původně sem si chtěl v anglii koupit moji vysněnou lancii integrale evolůšn, ale když sem ji nechal zvednout a viděl tem děs (myšleno koroze) tak bohužel sem musel odmítnout.. snad ještě někdy najdu nějakou lepší..

A tady teho měl můj kamoš ten moon a vzhledem k tomu že mám ještě 205-ku 1,9 rallye tak to nešlo nekoupit.

Je zachovalá dovežená z íčka a nezprzněná.

Vyměnil sem spojku tet začalo šustit ložisko v předním kole tak sem dal projistotu nový obě.

Asi bude potřeba i střední díl výfuku zvenku je jak novej ale vevnitř to začíná trochu rezonovat když se ubere plyn

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...