Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

heh... no nechal bych Ti ho i s mlhovkama, blinkrama, těma ostřikovačema a mechanismem k nim (pokud to budeš chtit, pokud ti nebudou stačit ty záslepky)... no cenu asi litr se všim všudy. Je celkem dobouchanej lak od kaminku (asi, možná je to špina :D ) a nevim, jestli je za tim otřesnym tahokovem origo mřižka nebo ne. Teď jsem narychlo koukal na net a na narazniky.com ho maj holej za trojku... PS ta jedna mlhovka (spolujezdcova) je taky nemocná, je vybitá a překrytá plexisklem...

Jo a kdyžtak zitra Ti nafotim ten náraznik detailně i s těma ostřikovačema ;)

[upravil dne 7/6/10 P4WLYK]

Odesláno
Odesláno

tak nárazník asi ne teda.Mám lišty v podobném stavu.Asi koupim rovnou nový,ikdyž to bude balík peněz.Nebo je nejak opravim a dám do laku vozu.Ale i tak Díííkes!!! :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

kluci, nevite náhodou, jakym nejlepšim zpusobem vyndat motor a nebo minimálně převodovku, pokud nemám k dispozici velkej zvedák? nevite, jestli třeba nejde předek rozebrat tak, že se dostanu přimo k motoru? (oddělar náraznik, masku, světla, chladič atd) tak jako třeba u Passata B5/6? potřebuju vyměnit tu převodovku a bohužel mi padla možnost dilny se zvedákem :(

Odesláno
Původně zaslal: P4WLYK

bohužel se tlumiče na P605 nedělaji, jen pružiny... nejradši bych tam dal vzduchovej podvozek, ale to je zaprvé uplně jiná cenová kategorie a zadruhé ani nevim kde ho sehnat nebo co :D

vzduchovej podvozek si udelas sam jestli si sikovnej za10-13tisic:)))

Odesláno

no jo, ale sehnat ty měchy, kompresor atd, vědět co k čemu a tak... pfff to bych spiš porodil ditě :D

EDIT: myslite, že by pasovaly komponenty z Citroena XM? že bych vzal z něj komplet kompresor a všecky dily... teda kdybych to sehnal :D

[upravil dne 18/6/10 P4WLYK]

Odesláno

Takže upravuju seznam plánovanych ať už reálně uskutečnitelnych nebo utopickych uprav :D :

-stropnice a sloupky přijde potahnout černou koženkou (uskutečnitelná, hned jak se 605 rozjede, tak to potahnu)

-předěláni těch sedaček (to pujde taky co nejdřiv)

-buď -40/-40 pružiny a nebo sehnat (nebo spiš udělat) vzduchovej podvozek (z XM nebo z něčeho prostě sehnat) - ale to moc uskutečnitelně nevidim, hlavně ten vzduch

-mlhovky potahnout žlutou folií - pokud ji seženu, tak to pujde

-zadní světla střiknout kouřovym sprejem, stejně jako bočni blinkry - to pujde

-spravit bočni lišty (pokud je seženu)

-zadělat předni a zadni znaky (pokud se odvážim udělat takovej zásah)

-dvojitá podlaha v kufru, vrch plovouci podlaha, zarovnaná nakládaci hrana a v té mezeře bude v polovině uložnej prostor pro povinnou vybavu a zesilovač a v druhé pulce bude vestavěnej basák (vytlumená atd) (tohle taky pujde co nejdřiv, až na to audio... to pujde až budou penize :D )

no jo... celej den nad tim přemyšlim, tak to dopadá, když je člověk už tyden na neschopence a už mu z domáciho prostředi totálně hrabe :blablabla:myslim:D

Odesláno

o pružinách vim, ale dik :) jinak našel sem někde myslim HP sporting i -50/-35... a s těma světlama, já nechtěl nějak moc, jen aby to chytlo nějakej tmavši nádech... imho by se moc svitivost nezhoršila, ale nevim noo

Odesláno

já právě taky přemyšlel že střiknu jen spodek, tu červenou, ten vrch bych nechal tak jak to je... ve dne neni potřeba červeny světla vidět a v noci by to vidět bylo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...