sanko Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Zdar mám problém začnu od začátku než sem auto koupil majiteli se gumy nesjížděli (nepravidelně) pak sem dal auto k jednomu mechanikovy a ten dělal termostat čepy lanovody svíčky a spojku a take vyměnil takovou asi 30 cm dlouho tyč u předního kola u ridiče která byla ohnutá ale předchozímu majiteli řekli ve značkovém servisu peugeot Vysoké Mýto že jí ohnutou nechaj právě kuli sjíždění gum aby se nesjížděli. když sem auto od mechanika odvezl nejezdilo se s ním asi měsíc pak se měnil klínovej řemen pak se s ním asi 14 dní nehýbalo potom praskla pružina u spolujezdce a měnili se obě bohužel prorvala se guma a tak sem kupoval dvě ojeté gumy sjeté rovnoměrně. Pak se s autem jezdilo asi tak měsíc a měnil se rozvodový řemen. Pak už sem s autem najel kolem 2000 a byl čas přezout na letní. Když sem sundal kola málem mě trefilo. zadní kola jsou nepoužitelná vnitřní strana sjetá na 1-2 mm venkovní strana 7-8 mm obě gumy stejné (zadní) za celou zimu si nepamatuju že bych vjel do díry ani neměl žádnou bouračku. Prostě sem s tím autem normálně jezdil. sem tam smyk na sněhu. Přední gumy v úplně stejném stavu jako když sem je kupoval když praskly pružiny čili 5mm. Přehodil sem to na letní a hodil sem to k jinemu mechanikovy a ten vyměnil ohnuty zadní stabilizator na kole u ridice a udelal geometrii na vsechny kola říkám si paráda hotovo o starost míň jenže sem se tak před měsícem podíval na přední kola (jo zapoměl bych dali se všechny 4 kola letní michelin energy saver uplně nové) a byli sjeté u řidiče vnitřní strana 4mm (žlábek) a vzorek na odvádění vody na hraně pneumatiky je doslova nulový skoro až k prvnímu žlábku a venkovní strana je asi tak tech 7mm a u spolujezdce je to stejné až na vzorek na odvádění vody ten je trochu patrý na ohmat zadní gumy se nepatrně sjíždějí do vnitř rozdíl mezi žlábkem 1 a 3 je 2mm. Po tomto zjištění sem auto dal do servisu kde mi měnili zadní stabilizátor a řekl jim co mám za problém. Oni po týdnu jedíné co dokázali tak vyměnit olej v servu co se po nich chtěl a zavařit výfuk a na sjíždění mi řekli že vůbec nevědí co s tím že musí asi bejt někde něco ohnutého. Jsem definitivně rozhodnut že to dám do značkového servisu ale nvm kdy protože 500 za hodinu je vážně moc a já si to nemůžu dovolit chtěl bych se zeptat jestli bych to nemohl ohnout ručně dejme tomu auto do vzduchu na hever a skusit zatlačit na dolní stranu pneumatiky třeba kladivem o váze 3,5kg a horní se snažit vytáhnout ven jako by to kolo se snažit vyvrátit nebo v čem myslíte že je problém? Citovat
P607Olda Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Psal jsem to tady nedávno pro borca ze Slovenska: Kontrola podvozku a odstranění vůlí ti udělají v Zábřehu, tel. 00420 583 411 572. Nejprve zavolej a případně nahlas všechny svoje problémy, aby si mohli naplánovat čas na zvedáku a jestli na nějakou závadu potřebuješ i elektronika anebo jen mechanika. Náhradní díly na podvozek mají skladem, anebo si je připraví na určený termín (nepoužité vrátí). Myslím, že se ti vyplatí sem zajet, ceny jsou mírné a hlavně tě neo..bou. Opraví i jiné věci, (rozvody?), hlavně v případě dražších oprav se to oplatí. - geometriu ti udělá pán Smékal v Libině, tel. 00420 583 233 471. Pozdravuj ho od p. Filipa a termín si dohodni podle Zábřeha, napr. na podvečer. Smékal by také odstranil vůle, ale díly nemá skladem, tak bys musel prespat nebo přijet na druhý den. O podvozku čti zde Přeju hezké čtení... [upravil dne 4.6.2010 P607Olda] [upravil dne 4.6.2010 P607Olda] Citovat
sanko Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 hm tak tj ale to si nemužu dovolit momentalne nepracuji za tyden mám zaverecky a penize mi z nebe nepadaji kdybych omylem sehnal peníze na naftu tak bycj je nesehl na nahradni dili a ani na práci Citovat
P607Olda Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Podívej, geometrie nemá cenu, pokud podvozek není v pořádku. Jestli máš podvozek v pořádku, tak tady nemusí nic měnit, a tím pádem to máš zadarmo. A geometrie u p. Smékala bude kolem 500.- Jestli si myslíš, že zhoblovat nové pneumatiky je lepší... Vzdálenost odhaduji kolem 80 km. Tak to zkus radši tím kladivem... PS: proč tady píšeš takový rozsáhlý dotaz, když nehodláš nic opravovat? [upravil dne 4.6.2010 P607Olda] Citovat
sanko Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 už sem to opravoval 3x to sjíždění a pokaždé mi řekli 5 důvod proč by to mohlo být ale ani jednou mi neřekli že by do toho šli Citovat
Driver Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Jak píše Olda, změnit servis, zkusit třeba ten co ti doporučuje. A pokud nemáš momentálně na opravu peníze.... tak nejezdi a počkej až naplníš prasátko. Lepší než zničit další gumy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.