RadeU Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Mám dotaz. Dělali jste tu někdo už něco s pedálama?? Chtěl bych něco jinýho nebo jiný ty černý gumy co jsou natáhnutý na těch kovovejch origo, nevíte někdo o něčem? Nějaký nápady? Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 A co přesně tam s tím chceš dělat? Myslíš udělat je třeba chromový? S pedálema se toho dá dělat celkem spousta,myslím že i tady na foru toho bude dost Citovat
RadeU Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 No já newim, nějak to prostě oživit. Mám na tom ty černý gumový ,,návleky\". A když je sundám tak tam jsou hnusný kovový, který jsou v celku s celým pedálem, kterej mizí v útrobách auta, určo to tak máte každej. Kouknu se tu,pohledám. Díky Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Jako nejsnadnější je koupit nějaký rádoby tuningový... Případně seženeš docela slušný chromový,který tam pak našroubuješ,nebo tak něco... na netu je toho spousta.... Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Pro inspiraci koukni sem http://www.google.cz/images?um=1&hl=cs&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Acs%3Aofficial&tbs=isch%3A1&sa=1&q=sportovn%C3%AD+ped%C3%A1ly+v+aut%C4%9B&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai= Citovat
RadeU Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 jako na ty kovový co jsou pod tím, tak tam je navrtat? Jinak wim, na netu je toho všude mrdy. Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Tohle je klasika no... Ale plně funkční.... Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 nechej si dát ovládání pro invalidy, pedály pak nepotřebuješ Citovat
RadeU Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 no to by vyšlo trošku dráž to předělat,takže to necháme být na lepší časy,ale pak aby mi nezakrněly nohy:D:D Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Jak jsem ti posílal tu adresu googlu tak tam je toho plno jak to můžeš předělat a takový ty nášlapy chromový nebo barevný co si tam přiděláš sám nestojí zase tolik Citovat
RadeU Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 jj,projíždím to. Pokud se pro něco rozhodnu a vykonám to,tak to se hodím a ukážu. Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Jo to je dobrej nápad,možná si taky na ně něco přidělám,třebas jehly na plyn,možná pak stlačím tu spotřebu Citovat
MilanF1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Já jsem měl jedny \"tuning\" pedály. Žádné vrtání tam nebylo, ze spodu tam byly čtyřy \"pacičky\", kterými jsi \"obejmul\" pedál. Ze spodu se to ohlo k pedálu v těch čtyřech bodech a pedál byl nasazen. Ale musím říct, že to byla pěkná pakárna to tam dávat (provrat tam dvě díry a dát dva šroubky by bylo rychlejší). Největší problém je dostatečně zamáčknout ty packy k pedálu, jinak se to na tom hejbe a to je fakt k ničemu:bojim Měl jsem to na P309 a hodily se v zimě, když jsem měl boty od sněhu, neklouzala mi tolik bota. Citovat
RadeU Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 noo,takový jsou jednoduchý na montáž a taky to dobře zní,ale když to nedrží tak je to blbý no. Asi nejjednodušší je to navrtnout na původní. Citovat
MilanF1 Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Já je dostal od kámoše, co si koupil jiný auto a nějak mu nesedly. No měl je málo přitažený, tak se mu hýbaly. Pokud navrtáš původní, tak po demontáži tam budeš mít díru ... ale to už je tvoje věc - pokud to vůbec budeš někdy nemontovat. Citovat
wooody Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 asi nejjednodušší je je tam vůbec nedávat....... buď nechat udělat komplet nový, nebo se na to vykakat a ne tam dávat nějaký blbosti, který stejně upadnou...... je to pěkně kýčovitý a ošklivý..... frčelo to tak před 5ti lety Citovat
Bratr Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 wooody souhlas.. Já to koupil s bejvalou 306.. Ani sem s ní nedojel domů a letěly. Nedržely! A i tak je u plynu dost málo místa. Ale kdo chce kam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.