Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám dotaz. Dělali jste tu někdo už něco s pedálama?? Chtěl bych něco jinýho nebo jiný ty černý gumy co jsou natáhnutý na těch kovovejch origo, nevíte někdo o něčem? Nějaký nápady?

Odesláno

No já newim, nějak to prostě oživit. Mám na tom ty černý gumový ,,návleky\". A když je sundám tak tam jsou hnusný kovový, který jsou v celku s celým pedálem, kterej mizí v útrobách auta, určo to tak máte každej. Kouknu se tu,pohledám. Díky

Odesláno

Já jsem měl jedny \"tuning\" pedály. Žádné vrtání tam nebylo, ze spodu tam byly čtyřy \"pacičky\", kterými jsi \"obejmul\" pedál. Ze spodu se to ohlo k pedálu v těch čtyřech bodech a pedál byl nasazen. Ale musím říct, že to byla pěkná pakárna to tam dávat (provrat tam dvě díry a dát dva šroubky by bylo rychlejší). Největší problém je dostatečně zamáčknout ty packy k pedálu, jinak se to na tom hejbe a to je fakt k ničemu:bojim Měl jsem to na P309 a hodily se v zimě, když jsem měl boty od sněhu, neklouzala mi tolik bota.

Odesláno

noo,takový jsou jednoduchý na montáž a taky to dobře zní,ale když to nedrží tak je to blbý no. Asi nejjednodušší je to navrtnout na původní.

Odesláno

Já je dostal od kámoše, co si koupil jiný auto a nějak mu nesedly. No měl je málo přitažený, tak se mu hýbaly. Pokud navrtáš původní, tak po demontáži tam budeš mít díru ... ale to už je tvoje věc - pokud to vůbec budeš někdy nemontovat.

Odesláno

asi nejjednodušší je je tam vůbec nedávat....... buď nechat udělat komplet nový, nebo se na to vykakat a ne tam dávat nějaký blbosti, který stejně upadnou...... je to pěkně kýčovitý a ošklivý..... frčelo to tak před 5ti lety

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...