cocodrillo Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 Zdravim, nejde mi nastartovat 406 2,1DT 998 a po připojení DIAG piše neplatný klíč. Mám jen jeden a nic víc k tomu. Nevíte někdoco s tím? Diky za info Citovat
marcox Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 asi ho musíš znovu naprogramovat do imo... ale k tomu asi budeš potřebovat kartu s pinem do IMO... Citovat
cocodrillo Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 Kartu nemam:( da se to nejak zjistit? Citovat
Přema Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Nemá náhodou 406 old model jen kalkulačku bez imma v klíči? Citovat
cocodrillo Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 ja mam vyrobu 98 a kalkulačku to nema. Citovat
Přema Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 Tak se musí spárovat tento klíč přes dia s autem....samo že je potřeba kod imma aby to šlo spárovat.......a ten je na té kartičce, nebo ho zadara či za mírnou uplatu po předložení TP zjistí v pežo.... Citovat
cocodrillo Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 Normálně jsem s tim jezdil a jednou rano jsem to uz nenastartoval Citovat
godzila.01 Odesláno 3. červen 2010 Odesláno 3. červen 2010 To je celkem divná závada.... že by se ten klíč jen tak sám od sebe \"odpároval\" jsem ještě nikdy neslyšel.... nebude problém někde v řídicí jednotce? Samo od sebe se přece nemůže resetovat nastavení klíče..... Citovat
cocodrillo Odesláno 3. červen 2010 Autor Odesláno 3. červen 2010 jediny co se asi stalo je ze se mi znamej koukal na elektriku a nechce ted rict co delal.... jen rikal ze sundal tu čtečku klíče ze zapalovaní a pak ji nasadil zpatky. Vic prej nic, ale nevim co s ti opravdu bylo. Koukal na to z toho duvodu, že kdyz jsem slapl na brzdy pri nastartovanem motoru tak to spalilo poljistku brzd. svetel. Citovat
jofo Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 No ak sa niekto hrabal v elektrike tak by som skontroloval nci nieje odpojena ta cievka okolo zamku kde sa vklada kluc na startovanie. Byva to dost casto zavada ze niekto ju odpojil, alebo poskodil. Este sa robia aj take praktiky ze ked sa robi nahradny kluc, lebo ten stary je poskodeny a novy je len taky plastovy vylisok, ze zo stareho sa vyberie ten cip a prilepi sa do okolia cievky a mozes startovat normalne aj s klucom bez cipu. Kludne sa mohlo stat ze ten cip vypadol z okolia tej cievky. Pozri riadne na podlahu ci tam nie je nieco take male cierne hranate. Citovat
jofo Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 No to bol teda autoelektrikar. Ale ani ho nenapadlo sa pozriet najskor do svetiel ci tam niekto nedal namiesto dvojkontaktovej ziarovky jednokontaktovu. Niekedy ma veci typu mam dieravy vyfuk tak treba skontrlovat ci je voda v ostrekovaci vedia vytocit. Citovat
cocodrillo Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 Cívka odopojená není a na zemi jsem nic nenašel nemáte foto toho čipu ať vim co mám hledat? Citovat
jofo Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Nieco taketo http://www.obdauto.com/nsort.asp?nsort_id=102 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.