Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Autosport&Tuning-moje 106 v čísle 7/2010-CASOPIS UZ JE V PRODEJI!!!PLAKAT DOPADL!!!!!!

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vas panove,pristi mesic bude moje 106 nafocena v Autosport & Tuning casopisu,jednak se tam o ni dozvite vic-pro ty kteri maji zajem,a jednak se uz hlasuje o velky XXl plakat ktery bude prave v pristim cisle,tak bych vas chtel poprosit o zaslani nejake te podporujici sms ve tvaru: AST 7P4 (ASTmezera7P4) telefonní číslo 900 06 03,cena je 3Kč,aby byla nejaka pekna pamatka:mrkMockrat vam vsem dekuji.

[upravil dne 2/6/10 MIHUL]

[upravil dne 2/6/10 MIHUL]

[upravil dne 26/6/10 MIHUL]:super

[upravil dne 26/6/10 MIHUL]

Odesláno

Mnohokrat vam dekuji panove;)

Lentilka:Mam to udelany z origo sterace,upraveny aby to vychazelo presne na stred okna,a pak uz jen upraveny tahla a chodi uplne normal jako origo-rychlosti a cykl,akorat ze to stira a vetsi kus vic,pres cely okno,nekdy to trochu natocim a hodim trebas video.

Odesláno

Tak panove,dnes sme s panem z Autosportu spachali foceni,musim rict ze nektery ty fotky co mi ukazal sou fakt uplne nadherny,doufam ze to dopadne a bude plakat protoze to vypadalo fakt skvele.Dostal sem pochvalu za kvalitu zpracovani a celkove mam zh toho prijemny pocit:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...