Y2K Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Tak ma zas raz zhaluzil mechanik co mi menil tlmice... Vraj mu nejde do hlavy ze povodne ked vymontoval tak tie sa samovolne vysuvali, ked sa stlacili tak sa vysuvali pekne sami von. No a tie nove Weitec prave naopak, boli zasunute a ked sa vytiahli von tak sa sami zasuvali... Tak ako to ma vlastne byt? Je to OK ci co? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Ani jedno, ono zase kdyby ten tlumič v té poloze podržel déle tak by se začal chovat naopak. Funkce je taková že se olej přepouští malinkou dirkou z jedny komory do druhý, takže pokud ho pustí dříve než se tlaky vyrovnají tak se vždycky vrátí, pokud ho podrží tak zustane. Je to OK. ničeho se neboj [upravil dne 1/6/10 Radek Hurvajz] Citovat
Y2K Odesláno 1. červen 2010 Autor Odesláno 1. červen 2010 No ved to iste hovorim aj ja Takze zas som mudrejsi ako mechanici...no konec Citovat
godzila.01 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 No plynové se vždycky vysouvají pokud sou ready,ten plyn je tlačí vždycky nahoru a kapaliny zalejzaj dovnitř,nemá je co nahoru tlačit..... Je to vidět i jak jsou balené plynové mají přes sebe vždycky nějakou zarážku,aby zůstávaly zalezlý a kapaliny to nepotřebují,protože zalezou samy.... Citovat
comm Odesláno 2. červen 2010 Odesláno 2. červen 2010 ja som to mal na kapalinovych tu zarazku!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.