bl@cker Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Zdravim ¨mam problem. Nekdy po riznuti ostre zatacky mi naskoci hlaska na pc a hned zmizi. Zacina slovem \"all . . . bohuzel vic nikdy nestihnu precist a do toho 3 pipnuti. Nevite nekdo co to muze byt? Diky za reakc e [upravil dne 1/6/10 bl@cker] Citovat
twoolf Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 někde na foru je tady seznam chybových hlášek. Ale tipnul bych to na malo vody v nádobce, jak to šplouchne, vyskočí hláška. Toť můj názor Citovat
bl@cker Odesláno 2. červen 2010 Autor Odesláno 2. červen 2010 nemuzu ty hlasky najit. muze nekdo hodit odkaz? diky Citovat
CelticGirl Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Odkaz nemám, ale jednou jsem si to odtud stahovala, abych si to vytiskla, kdyby mě náhodou nějaká překvapila.. ale některé chybí.. Citovat
Ticcino Odesláno 4. červen 2010 Odesláno 4. červen 2010 Při říznutí zatáčky? All... To bude \"Alláh s tebou\" Citovat
bl@cker Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 Původně zaslal: Ticcino Při říznutí zatáčky? All... To bude \"Alláh s tebou\" rad bych se zasmal ale nebylo cemu Citovat
bl@cker Odesláno 4. červen 2010 Autor Odesláno 4. červen 2010 Původně zaslal: CelticGirl Odkaz nemám, ale jednou jsem si to odtud stahovala, abych si to vytiskla, kdyby mě náhodou nějaká překvapila.. ale některé chybí.. diky. sice to tam neni ale bude se hodit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.