Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

budem menit teraz elektrony z povodnych 16-iek na 17-ky a chcem sa opytat ci mozem z povodnych 16-iek gum prelozit snimace tlaku do novych 17-iek. Co sa tyka snimacov tak jeden z nich zrejme nefunguje spravne - konkretne na pravom prednom kolese palubak vypise TYRE PRESSURE NOT MONITORED a blika prave predne koleso auta na palubaku. Uz ked budem pri vymene v pneuservisu menit tieto gumy, je tam nejaka moznost co by som mohol pozriet, ze preco ten snimac nefunguje spravne? Nie som si isty ci je to snimac, lebo som este neskusal vymenu kolies ale predpokladam, ze to bude v nom. :nevim

Dakujem vsetkym za Vase cenne rady a skusenosti...

Odesláno

Použiť na inom rozmere kolies ich môžeš. Na snímači toho veľa neuvidíš, jedine že by bol fyzicky zničený pri prezúvaní. Najskôr asi došla batéria v ňom, takže len ho vymeniť za nový.

Odesláno

Tak fyzicky zniceny byt nemoze, lebo kolesa este neboli prezuvane a az teraz sa to ozvalo... ta bateria v nom sa asi vymenit neda, co? Co stoji priblizne novy? Oplati sa vobec meraniu tlaku zapinat? Najradsej by som ho cez DIA vypol...

Odesláno

Mohol si vletieť do diery a odišiel. Batéria sa vymeniť nedá. Či sa oplatí meranie zapínať musíš posúdiť sám, cez dia sa to samozrejme vypnúť dá. Nový cena cca 2k.

Odesláno

No tak teraz ide o to, ako to mam riesit s predajom diskov bez tych snimacov.. myslis ze to pojde bez neich predat a aku cenu za tie origo 16-ky disky by si ponukol? Disky budu mat v novembri 6 rokov. Nevies po kolko mozu taketo disky ist?

Diiiiik

Odesláno

Elektrony si ani neskrabnute, senm tam sa najde nejaky skrabanec, ale fakt su zachovale. Nevies mi povedat aspon priblizne po kolko by sa dali predat? Bez snimacov + so snimacami...

Diiiiiiiky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...