djbrano Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Ahojte, budem menit teraz elektrony z povodnych 16-iek na 17-ky a chcem sa opytat ci mozem z povodnych 16-iek gum prelozit snimace tlaku do novych 17-iek. Co sa tyka snimacov tak jeden z nich zrejme nefunguje spravne - konkretne na pravom prednom kolese palubak vypise TYRE PRESSURE NOT MONITORED a blika prave predne koleso auta na palubaku. Uz ked budem pri vymene v pneuservisu menit tieto gumy, je tam nejaka moznost co by som mohol pozriet, ze preco ten snimac nefunguje spravne? Nie som si isty ci je to snimac, lebo som este neskusal vymenu kolies ale predpokladam, ze to bude v nom. Dakujem vsetkym za Vase cenne rady a skusenosti... Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Použiť na inom rozmere kolies ich môžeš. Na snímači toho veľa neuvidíš, jedine že by bol fyzicky zničený pri prezúvaní. Najskôr asi došla batéria v ňom, takže len ho vymeniť za nový. Citovat
Přema Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 A samozřejmě nový spárovat přes dia v ŘJ a to jedině v pežoooo Citovat
djbrano Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Tak fyzicky zniceny byt nemoze, lebo kolesa este neboli prezuvane a az teraz sa to ozvalo... ta bateria v nom sa asi vymenit neda, co? Co stoji priblizne novy? Oplati sa vobec meraniu tlaku zapinat? Najradsej by som ho cez DIA vypol... Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Mohol si vletieť do diery a odišiel. Batéria sa vymeniť nedá. Či sa oplatí meranie zapínať musíš posúdiť sám, cez dia sa to samozrejme vypnúť dá. Nový cena cca 2k. Citovat
djbrano Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 No tak teraz ide o to, ako to mam riesit s predajom diskov bez tych snimacov.. myslis ze to pojde bez neich predat a aku cenu za tie origo 16-ky disky by si ponukol? Disky budu mat v novembri 6 rokov. Nevies po kolko mozu taketo disky ist? Diiiiik Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Kupca bez snímačov si isto nájdu, záleží či si chceš nechať snímače ty. Ak nie tak to predaj s nimi s tým, že jeden nejde. Cena záleží od stavu, nie od veku. Citovat
djbrano Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 Elektrony si ani neskrabnute, senm tam sa najde nejaky skrabanec, ale fakt su zachovale. Nevies mi povedat aspon priblizne po kolko by sa dali predat? Bez snimacov + so snimacami... Diiiiiiiky Citovat
AnotherOne Odesláno 31. květen 2010 Odesláno 31. květen 2010 Tak to netuším, skús pozrieť podobné inzeáty. Citovat
pajo30 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 nevie niekto čo znamená hláška \" tyre presure not monitorid\" alebo nejak tak. Citovat
pajo30 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 nevie niekto čo znamená hláška \" tyre presure not monitorid\" alebo nejak tak. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Tlak v pneu nie je monitorovaný. Napr. pri poruche senzorov alebo ak ich vôbec nemáš a sú prihlásené. Citovat
pajo30 Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 mal som zlý ventil v jednom kolese tak som ho vybral aj zo snímačom a dal som tam obyčajný bez snímača kým nekúpim ventil. Citovat
Přema Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 Tak to je potom jasné.......to kolo co máš normální ventil ti hlásí chybu .......tlak není monitorován Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.