Eon Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Zdravím všechny peugeoťáky, včera jsem vyměnil na svém Peugeotu 206 GTi spojku, vše funguje jak má, akorát mě nesedí jedna věc. Pedál spojky mi zabírá dost nahoře a vadí mi to, jenže spojkové lanko se prej samo nějak šteluje, takže to asi nejde nastavit. Nebo to nějak jde? Setkal se stím někdo? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 samoštelovací lanko se seřizuje samo...,kup si lanko,které se dá seřizovat ručně na páce spojky,nebo si ho nech vyrobit tam,kde dělají lanka ruč. brzdy,spojek atd. na zakázku Citovat
Eon Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 Jako přemýšlel jsem, že bych si lanko vyrobil sám, ale tak přece když tam byla předním stará spojka, tak to zabíralo celkem odspoda, tak to nějak musí jít. Přece si ke každé nové spojce nebudeš vyrábět lanko? ... To je nesmysl. Měl jsem ten bazmekt rozdělaný, je tam taková pružina, akorát trochu nechápu ten mechanismus.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.