Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pueg.jpg

Ahoj. Zjistil jsem co mi dělá hluk v motoru. Byla vypadena ta plastová trubka sání za motorem ( filtrem). Vrátil jsem ji tam, ale moc nedrží. Máte někdo radu co s tím, aby tam držela? Je tam blbý přístup tak jestli ji nějak demotovat a omotat něčím. Díky za nápady.

[upravil dne 28/5/10 Haemorrhage]

Odesláno

Mne ked robili v servise gufero na poloosi na lavej strane tak ju zabudli nasadit a zlakol som sa ze mam v prdeli vyfuk.Pozrel na to mechanik a nasadil ju za 10 sekund a drzi.Ked tebe vypadava tak asi mas nieco ulomene a preto nedrzi. Skus ju nejako upevnit. Inak neviem.

Odesláno

No vytahl jsem tu trubku ven a všiml jsem si, že na trubce je takový výstupek, který při nasazení zajede do díry která je v nátrubku toho filtboxu a zabrání tak jejímu vypadnutí. Ale ten výstupek na trubce mám pěkně ohoblovanej, tak proto nedrží. Tak jsem ten konec omotal pár závitama vulkanizační gumy a nasadil a myslím, že teď bude držet pevně. Zkoušel jsem ji pak sundat a drží to. Ale přístup je tam teda pěkbě blbej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...