Haemorrhage Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Ahoj. Zjistil jsem co mi dělá hluk v motoru. Byla vypadena ta plastová trubka sání za motorem ( filtrem). Vrátil jsem ji tam, ale moc nedrží. Máte někdo radu co s tím, aby tam držela? Je tam blbý přístup tak jestli ji nějak demotovat a omotat něčím. Díky za nápady. [upravil dne 28/5/10 Haemorrhage] Citovat
Ticcino Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Proč nedrží? Je prasklá? Nebo jen špatně nasazená? Citovat
Haemorrhage Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 No přijde mi že je vychozená nebo co. Dostanu se tam zezadu blbě rukou, ale dostanu. Nebo je na to nějakej fígl? Citovat
Existujuci Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Mne ked robili v servise gufero na poloosi na lavej strane tak ju zabudli nasadit a zlakol som sa ze mam v prdeli vyfuk.Pozrel na to mechanik a nasadil ju za 10 sekund a drzi.Ked tebe vypadava tak asi mas nieco ulomene a preto nedrzi. Skus ju nejako upevnit. Inak neviem. Citovat
jaturn Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 Na 1.6HDI jsem to po nasazení řešil samořezným šroubkem.Je tam malý zobáček,který má zapadat do výřezu,a ten byl stržený.J. Citovat
Haemorrhage Odesláno 30. květen 2010 Autor Odesláno 30. květen 2010 No vytahl jsem tu trubku ven a všiml jsem si, že na trubce je takový výstupek, který při nasazení zajede do díry která je v nátrubku toho filtboxu a zabrání tak jejímu vypadnutí. Ale ten výstupek na trubce mám pěkně ohoblovanej, tak proto nedrží. Tak jsem ten konec omotal pár závitama vulkanizační gumy a nasadil a myslím, že teď bude držet pevně. Zkoušel jsem ji pak sundat a drží to. Ale přístup je tam teda pěkbě blbej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.