Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pani nejak sa mi to zacina kopit,mam problem s centralom ci zamknem dalkou alebo klucom hned sa odomkne ako keby boly niektore dvere otvorene-ale nie su:bacha neviete co s tym. dik.:papa

Odesláno

Častý problém jsou přelámané kablíky v průchodce do dveří, někdy špatně nastavená táhlíčka ( to by se v tom ale někdo musel hrabat), anebo přímo vadný spínač v zámku.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Častý problém jsou přelámané kablíky v průchodce do dveří, někdy špatně nastavená táhlíčka ( to by se v tom ale někdo musel hrabat), anebo přímo vadný spínač v zámku.

S tahlickama som nerobil nic takze mam skontrolovat tie kabliky dufam ze to bude aspon vidiet. dik:super

Odesláno

Nesvídí ti \"otevřené dveře\" na displeji. Asi ne to bys napsal, že? OK a když zavíráš koukni na všechny dveře zevnitř jeslti se mají snahu zavírat ( překlopí se ten čudlík vedle kliky ). Předpokládám, že jeden z těch na zadních dveřích se nebude hýbat...

Odesláno
Původně zaslal: koblih69

Nesvídí ti \"otevřené dveře\" na displeji. Asi ne to bys napsal, že? OK a když zavíráš koukni na všechny dveře zevnitř jeslti se mají snahu zavírat ( překlopí se ten čudlík vedle kliky ). Předpokládám, že jeden z těch na zadních dveřích se nebude hýbat...

Na displeji nic neukazuje. Myslis ze nejde ten cudlik zacvaknut-zamknut:myslim. idem to pozret.

tak cudlik ide normalne zacvaknut aj rucne aj centralom-len keby sa to stale neodemikalo.:bojim

[upravil dne 28/5/10 stvrto.14]

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Zdravim pani nejak sa mi to zacina kopit,mam problem s centralom ci zamknem dalkou alebo klucom hned sa odomkne ako keby boly niektore dvere otvorene-ale nie su:bacha neviete co s tym. dik.:papa

Tohle se mi taky stalo v zimě když byl mráz. Otevřel jsem všechny dveře a zase zavřel a už to chodilo. Od té doby už nic.

Odesláno
Původně zaslal: Luboš406k

Původně zaslal: stvrto.14

Tohle se mi taky stalo v zimě když byl mráz. Otevřel jsem všechny dveře a zase zavřel a už to chodilo. Od té doby už nic.

Aj to som niekolko krat skusal a nic :(

Odesláno

Viděl bych to nejspíš na ty kablíky. Bude ale potřeba demontovat tapecy a dostat se ke konektorům ve dveřích u zámků a ve sloupcích a tam měřit ohmmetrem.

Odesláno

Odemkně se to prto, že je jeden zámek nezavírá. Kdyby to byly přední tak by to ale nedělalo s klíčkem. takže to bude některý ze zadních. Sednul bych dovnitř, zavřel všechny dveře a koukal na ty \"čudlíky\" zadních dveří jestli se při zmáčknutí čudlíku na ovladačí taky hýbou. Ten který se nehýbe tak v těch dveřích bych hledal zlomenej drátek.

PS. když budeš mít smůlu jako já budeš mít 4 vady dohromady :D - špatnej motorek, zoxidovanej konektor, přetrženej kablík a zdeformovaný táhlo :papa ale spíš jenom jednu z nich ...

• O 8 měsíců později...
Odesláno

pridam to sem. mam central na dialkove len na dvoch zamkoch na dverach - 3dv auto. teraz jak boli mrazy ked som ho chcel odomknut cez tlacitko odomklo mi len spolujazdcove dvere. soferove som otvaral potom bud z vnutra alebo klucom. ked som ho chcel zamknut tak sa zamklo normalne. niekedy sa ale hned aj odomklo. inokedy sa zasa zamkli iba jedny drere. druhe som zamkol rucne klucom - na druhy den ale tie dvere boli odomknute. mam pocit ze si to robi co chce. myslel som ze po mrazoch to prestane ale nie. blbne to aj teraz.

vcera som preparkovaval auto - bolo normalne zamknute a odomkol som ho na dialkove na prvy krat. preparkoval som auto a chcel som ho zamknut. zamklo oboje dvere ale zaroven ich aj odomklo. po par pokusom mi dvere zamklo a odomklo iba jeden zamok. ten som teda zamkol rucne klucom a cakal som tam 5 minut pred autom co sa stane. nic sa nedialo tak som isiel domov. dnes boli tie dvere co som zamykal klucom odomknute. tak som rucne odomkol aj tie zamknute a skusil zamknut centralom - oboje dvere uz zamklo a ostali zamknute. skusil som ich este odomknut a otvorilo obe a potom zamknut a obe ich zamklo. po par hodinach som sa siel pozriet na auto a bolo zamknute. ale bojim sa ze sa zasa same niekedy odomkne. auto mam na parkovisku :(

mohol som nieco zblbnut ja pri tom rucnom zamykani? alebo su niekde poskodene kable?

ako docasne odpojit central? nemam na to teraz nejak cas ani naladu sa v tom hrabat - davat dolu tapacire .....

Odesláno

Taky jsem měl minulý týden to samý jako stvrto.14 dal jsem to do teplý garáže na 8 hodin a odpoledne dobrý...padala mlha a mrzlo to,jinak minulou zimu nic...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...