Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute... chcel by som si namontovat 2 din radio miesto toho povodneho...ma s tym uz niekto skusenosti ? ak hej tak sa prosim podelte o ne... chcel by som vediet ci to tam sedi presne alebo ci tam bude treba ten ramik a ako je to so zapojenim..

Dakujem :(

[upravil dne 27/5/10 jumbo]

Odesláno

kupil som si to radio dostal som k nemu len dva pliesky v tvare \"L\" no neviem ako ho tam mam upevnit....

netreba k tomu nejake dalsie plechy na upevnenie ??

Odesláno

Musíš koupit plech. rámeček. cca 1300,- do 307 Já ho kupoval na netu přes Polskou firmu za 700,- ale musíš se zaregistrovat pod ičem.Zítra sem hodím odkaz

Odesláno

Ahoj, len chcem ta upozornit ze budes mat problemy pri ovladani jednotlivych info o vozidle, problem ak mas park assistenta a podombne. a nebudes vedies si ovladat jednotlive prislusenstva v aute a na packy zabudni. ja osm mal 2 din a dal som ho von. problemy s kompatibilitou a hlavne BSI sa stale snazi komunikovat s autoradiom. preba si dat pro a proti, skor by som siel do RT4 tak ako som to ja vyriesil. navi tam je, video kukam :-) a hlavne viem ovladat vsetko.ak potrebujes poradit tak vklude napis.

Guest Pažout 307
Odesláno
Původně zaslal: pyrone

na take neico by som si zvykol...

len premyslam ci by sa to dalo normalne vymenit s RD3?

Jak se ti podařilo jezdit s tímhle motorem za 5,3 litru? To jezdíš jen po rovině ne?:myslim

Odesláno

trosku offtopic:

toto je moja realna spotreba uz dost dlho ale poslednych 2.500 km mam po dialnici, vacsinou v spicke takze tam toho vela nenaponahlam, v kopcoch to zere trosku viac... ved pozri ako tankujem ale ked jazdim po meste, co je velmi malo, tak jedine obchvaty a plynula jazda, skoro ziadne semafory... ked tomu pribijem tak to zozerie aj ludi z chodnika :mrk

[upravil dne 1/6/10 pyrone]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...