Supetr Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Zdravim vsechny, mam dotaz ohledne chovani motoru po chcipnuti - mne konkretne se cele auto jakoby zatrese, kdyz vypnu motor. Myslel jsem, ze to bude vadnym setrvakem, ktery byl na odpis, ale po vymene cele spojkove sady tenhle problem pretrvava. Muzou to byt treba silentbloky pod motorem? Nenapada me nic jinyho.. Diky za pripadny namety, cim by to mohlo byt. V praci jsem ridil sluzebni 307 Break verzi se 66kW a u ni nic takovyho nebylo (a to mela nalitano asi trikrat vic nez ja na svym - 75kkm) Citovat
APOFIS Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Tak přesně tohle to bych taky rád věděl . Citovat
shark734 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 mne to tiez robi...a niekedy aj pri startovani, mali by to byt tie silentbloky motora Citovat
Supetr Odesláno 27. květen 2010 Autor Odesláno 27. květen 2010 Mne z toho taky logicky vychazeji ty silentbloky - prej ta guma casem ztvrdne tak, ze uz to moc svoji funkci plnit nemuze a je to jako kdyz je motor natvrdo uchycenej na kastli.. Citovat
Radek 306 Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 a nebo naopak jsou tak měkký, že nechaj motor rozvibrovat a ten pak třese se všim co jde Citovat
jarson Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 Vidím to tiež na silentbloky alebo len jeden.. Mám tiež ten pocit že sa mi motor zachveje ale len pri štarte. Ale mal by som k tejto téme podotázku. Kde môže byť chyba keď sa motor jemne chveje pri voľnobežných otáčkach ale akonáhle vypnem automatickú klimatizáciu alebo proste celé kúrenie do polohy off motor je kľudný ako baránok. Potom stačí len zapnúť kúrenie aj bez klímy a motor sa začne voľne pohupovať. Keď sedím za volantom a stojím na mieste cítim také jemné chvenie v karoserii. Nieže by mi to obzvlášť vadilo ale keby som to vedel odstrániť bolo by to super... Ďakujem za každú radu... Citovat
kocurik Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 tak to by som tiez rad vedel,to chvenie po vypnuti motoru. pri starte som to nepocitil,ale po vypnuti to je dost velke seknutie/dobeh. ze by to boli len tie silenbloky? v origo servise mi tvrdili,ze to je zotrvacnik,co sa mi platit nechce,nieco chyba (peniaze?). aj ked to islo dole,vraj to stavalo okolo 1000€,teraz sa to da origo v peugeot servise za asi 400€-to je za celu spojku. tak som priatelke povedal,ze cez leto bud spojka alebo kocik [upravil dne 27/5/10 kocurik] Citovat
jarson Odesláno 27. květen 2010 Odesláno 27. květen 2010 kúp spojku a voziť budeš v aute, aj tak krajší kočík ako 307SW nekúpiš...:D:D:mrk Citovat
Supetr Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 No to jsem si taky myslel, ze to novy setrvak se spojkou vyresi, ale nestalo se (jen odpadl ten priserny zvuk pri chcipnuti motoru). Citovat
paji307 Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 tak ja som vymenil vsetky tri silentbloky...a ziadna zmena,spojka tiez nova zotrvacnik ok:myslim Citovat
Supetr Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 Hmm.. tak to je teda zahada, co by to mohlo jeste zpusobovat - trochu si mi vzal vitr z plachet, uz jsem se chtel nekam objednat na tu vymenu, ale jesti to nepomaha, tak teda nevim.. Citovat
Guest xmilos Odesláno 28. květen 2010 Odesláno 28. květen 2010 Mno neviem ako vase motory, ale pre kultivovany stop ma WV \"zhasinaciu\" klapku, ktorou zastavuje privod vzduchu. Tak ak take daco mate, overte jej funkcnost. Ak nie, skusil bych pri vypnuti dacim zavriet privod vzduchu. Ak to zaberie, potom moze odkvapkavat niektory vstrek. Citovat
majky5 Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Mne to dělá také ale většinou když parkuji na zpátečku,tak je to takové chvění.Myslím že silenbloky.Kolik stojí výměna? Citovat
fox111fox Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 No mne to na mojom P307SW 2l Hdi tiez pri zhasnuti zakmitalo celym autom. Dal som vymenit silentbloky (jeden bol utrhnuty) a uz to nerobi. Citovat
Supetr Odesláno 31. květen 2010 Autor Odesláno 31. květen 2010 A kolik jis za tu vymenu dal? Byl jsi v origo servisu? Citovat
kocurik Odesláno 1. červen 2010 Odesláno 1. červen 2010 a nemalo by to mat nejaky vplyv na zivotnost spojky,myslim to trasenie? Lebo v 1 servise mi hovorili,ze treba vymenit zotrvacnik cim skor(ale dodali,ze spolu s tym samozrejme aj spojku,vsetko), a v 2 servise zasa hovorili,ze to v pohode vydrzi,len netreba zbytocne trapit spojku. A mozem doma nejako skontrolovat tie silenbloky? Kde by som ich nasiel? Alebo sa to da len v servise,ked dvihnu auto,alebo odspodu to pozriet? ja nemam velmi kde:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.